RUBIXIAN Frissítés Blokkok Fény Puha, Kényelmes Alvás maszk, Alkalmas Utazási Jóga nap, Ultra-Könnyű 5g, a Tároló Táska (M, Fekete)

RUBIXIAN Frissítés Blokkok Fény Puha, Kényelmes Alvás maszk, Alkalmas Utazási Jóga nap, Ultra-Könnyű 5g, a Tároló Táska (M, Fekete)

Rendeléséhez elérhető
HUF 800.10
Készleten:

☆ [Puha, Kényelmes] : RUBIXIAN szem maszk használ magas minőségű poliuretán szivacs, majd lágy textúra, hogy rendkívül rugalmas, nem deformálódik, majd elengedi a nyomást, hogy a szemed ☆ [Kényelmes, légáteresztő érzés nélkül a nyomás] : Fül-lóg szem maszk, minden anyag ugyanaz, nem kötelező, nem kötelező a fül, a fejét.Serkenti a váladék a melatonin, amely szükséges az alvás, csökkenti a "az idő nem tud aludni, miután ágyba". ☆ [Ultra-vékony, magas fény-árnyékolás ingatlan] : Ez a szem maszk integrált cut mode vastagságú 1,88 mm, a fény-árnyékolás mértéke eléri a 99% - a egy időben semmi érzés nincs elnyomás.Garantáljuk, alhatsz a nyugalmat. ☆ [UV-védelem] : Ez a karcsú szem maszk van egy UV-védelem funkciót.Biztos lehet benne, hogy a szemed védett lesz az UV sugarak, ha azt szeretné, hogy kint alszom naponta, akár utazás, autó, repülő, vagy az autópályán. ☆ [Biztonság garanciája] visszük el szigorú minőség ellenőrzés vétele előtt ezt a terméket, de ha bármilyen probléma van a kezdeti hibák, mint a szakadás a legfőbb szerv, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.Elnézést kérünk a kellemetlenségért, de kérem, higgyék el, hogy mi lesz a különböző tevékenységek. ☆ [Puha, Kényelmes] : RUBIXIAN szem maszk használ magas minőségű poliuretán szivacs, majd lágy textúra, hogy rendkívül rugalmas, nem deformálódik, majd elengedi a nyomást, hogy a szemed. ☆ [Kényelmes, légáteresztő érzés nélkül a nyomás] : Fül-lóg szem maszk, minden anyag ugyanaz, nem kötelező, nem kötelező a fül, a fejét.Serkenti a váladék a melatonin, amely szükséges az alvás, csökkenti a "az idő nem tud aludni, miután ágyba". ☆ [Ultra-vékony, magas fény-árnyékolás ingatlan] : Ez a szem maszk integrált cut mode vastagságú 1,88 mm, a fény-árnyékolás mértéke eléri a 99% - a egy időben semmi érzés nincs elnyomás.Garantáljuk, alhatsz a nyugalmat. ☆ [UV-védelem] : Ez a karcsú szem maszk van egy UV-védelem funkciót.Biztos lehet benne, hogy a szemed védett lesz az UV sugarak, ha azt szeretné, hogy kint alszom naponta, akár utazás, autó, repülő, vagy az autópályán. ☆ [Biztonság garanciája] visszük el szigorú minőség ellenőrzés vétele előtt ezt a terméket, de ha bármilyen probléma van a kezdeti hibák, mint a szakadás a legfőbb szerv, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában