LODLY Kuka, Szemetes, Anélkül, hogy Fedél Wc Keskeny Fürdőszoba, Nappali, Konyha Nyomás Gyűrű Szemetes (Szín : Fehér Arany-nem fedő)

LODLY Kuka, Szemetes, Anélkül, hogy Fedél Wc Keskeny Fürdőszoba, Nappali, Konyha Nyomás Gyűrű Szemetes (Szín : Fehér Arany-nem fedő)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.00
Készleten:

✘Kényelmes kukába, mert nem kell aggódnia, hogy kinyitja a fedelet, még akkor is, amikor tele van a keze ❥KÖNNYEN LIFT, GYORSAN CSOMAGOLNI,Ha meg kell változtatni a szemeteszsákot, csak meg kell nyitni a kuka fedelét, majd emelje fel a zsákot a kötelet, hogy a csomagolás a szemetet közvetlenül ne érjen a szélén a szemeteszsákot. ❥KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ. ❥Ha meg kell változtatni a szemeteszsákot, csak meg kell nyitni a kuka fedelét, majd emelje fel a zsákot a kötelet, hogy a csomagolás a szemetet közvetlenül ne érjen a szélén a szemeteszsákot. ✘ Nincs extra nyomás, lehet telepíteni szépen pazarlás nélkül helyet a falon, sarkokban, vagy annak közelében bútorok. ✘Kényelmes kukába, mert nem kell aggódnia, hogy kinyitja a fedelet, még akkor is, amikor tele van a keze. ❥KÖNNYEN LIFT, GYORSAN CSOMAGOLNI,Ha meg kell változtatni a szemeteszsákot, csak meg kell nyitni a kuka fedelét, majd emelje fel a zsákot a kötelet, hogy a csomagolás a szemetet közvetlenül ne érjen a szélén a szemeteszsákot. ❥KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ. ❥Ha meg kell változtatni a szemeteszsákot, csak meg kell nyitni a kuka fedelét, majd emelje fel a zsákot a kötelet, hogy a csomagolás a szemetet közvetlenül ne érjen a szélén a szemeteszsákot. ✘ Nincs extra nyomás, lehet telepíteni szépen pazarlás nélkül helyet a falon, sarkokban, vagy annak közelében bútorok.Nyitó closingwithout cover Functiontrash canmaterial PPscenes, hogy usedhome.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában