MITSOKU Szerelem, Család, Barátok & Sisters Fityeg Gyöngyök, Medálok Női Karkötő Nyaklánc 925 Sterling Ezüst Medálok, Ékszerek, Ajándék Lányoknak.

MITSOKU Szerelem, Család, Barátok & Sisters Fityeg Gyöngyök, Medálok Női Karkötő Nyaklánc 925 Sterling Ezüst Medálok, Ékszerek, Ajándék Lányoknak.

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.67
Készleten:

❤Jelent ajándékok : Használja az ajándékokat, hogy kifejezze az egyedi szerelem rögzíti a jó időkEgyedi minták, stílusok végezhet történelmi év ápolja a jó emlékek.
❤Kompatibilitás : Az átmérője a lyuk 4.5 mm-5,0 mm, át a legtöbb nyakláncok vagy karkötők Európában, akkor a design a kedvenc karkötőt meg nyakláncot tartozékok egyedül.
❤Anyag : A báj, finoman megmunkált a 925 sterling ezüst, 5 A köbméter cirkon, nikkel-mentes, ólommentes, kadmium mentes, hypoallergén, biztonságos, érzékeny bőrre.
❤Meglepetés Ajándék : Gyönyörűen csomagolt, elegáns gyöngyös medálok tökéletes ajándékozás, hogy a szeretett (család, barátok, haverok, testvér, nagymama, anya, stb.) különleges alkalmakkor, mint például a Karácsony, a Hálaadás, születésnapi partik, ballagásra, stb.Ő biztos, hogy magával ragadta a glamour gyöngyök! .
❤Támogatási Szolgáltatások : Ha bármilyen kérdése van a projekt, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Mi fog válaszolni 24 órán belül meg fog tenni, hogy az ön számára a kellemes vásárlási élmény! .Üdv MITSOKU,MITSOKU elkötelezett brightening az életed egyedülálló történetek, szép minták, így számos csodálatos emlék a mindennapi életben, a gyűjtemény gyöngyös medálok, hogy gyönyörű emlékeket.Ezen felül, a jól megtervezett gyöngyös medálok nem csak gyönyörű, de olcsó, de az is elkötelezett amellett, hogy biztonságos, megbízható, magas minőségű varázsa ékszerek, kiegészítők nők a világ körül, lehetőség a legtöbb nő törekvés, szépség, szikra, valamint lehetőség női vágy, hogy a tervezés, mind a mérkőzés karkötő kell, elvárásainak.Végül, a kiegészítők használható mindenféle különleges alkalmakkor, mint a Karácsony, a Hálaadás, az Érettségi, illetve több.Teszi, hogy kitűnjön a tömegből, s egyben az első választás, mint egy ajándék!Remélem, hogy a kiegészítők, tegye meg a jó hangulatot!.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában