Kültéri TV Antenna,ANTOP 70 Km Erősített HD TV Antenna Multi-Directional a Rúd a VHF Csatornát Vétel Megerősített(A-401BV)

Kültéri TV Antenna,ANTOP 70 Km Erősített HD TV Antenna Multi-Directional a Rúd a VHF Csatornát Vétel Megerősített(A-401BV)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.00
Készleten:

【Megerősített VHF vétel fogad el, levehető rúd fokozza a VHF vétel, biztosítva, hogy minél több csatorna recepcióval, valamint kevésbé vak 【Menteni a szerelési Díjak) eszközök-ingyenes könnyebb telepítést.Összehasonlítva nagy méretű hagyományos Yagi antenna, Ez a modern antenna sokkal könnyebb telepíteni a mellékelt tartozékok. 【Mindig kapcsolatban viharok, vagy hóvihar könnyen kiütheti a kábel-vagy műholdas jelek, de ANTOP ANTENNA mindig csatlakoztatva a fogadó az over-the-air jeleket, maradj elérhető, hogy a helyi időjárás, hírek, vészhelyzet, stb. 【Vízálló & anti-up) fel bevont, időjárásálló külső design kombinált anti-interferencia belső tech védi vétel érdekében, hogy egyértelmű képet teljes Csatorna kapacitása még a zord időjárás. 【Ingyen A HDTV antenna kap ingyenes adás HD over-the-air TV-jeleket, mint például az ABC, CBS, PBS, mások meg.Kompatibilis TV átalakító doboz vagy digitális Televízió/4 K Ultra hd (4 K UHD) Található. ★Nyilatkozat★ Csatorna vétel minősége változik attól függően, hogy mi közvetítik a területen, milyen messze vagy a broadcast-tornyok, valamint a környezetben.VÁSÁRLÁS ELŐTT ez az antenna, kérjük, nézd meg, mit csatornák állnak rendelkezésre a területen keresztül : https : dtv.Or FM eszköz az alábbi egyszerű tippek, hogy élvezze INGYENES TV veled ANTOP Antenna - vizsgálja meg Újra a csatornákat után minden váltás a Smart át Erősítő. - Scan csatornák havi, hogy megtalálja az összes elérhető csatornát, beleértve az újonnan hozzáadott vagy módosított. - Ne tegye, vagy elrejteni az antenna/mögött bármilyen, fémes tárgyat. - Telepítse az antennát olyan magas, mint lehetséges, ablak közelében a jobb vétel érdekében. - Tartsa az antennát, távol minden magas fogyasztású eszközök interferencia elkerüléséhez.Termék Információ Tartomány : 60 70 km-re a pont a jel, miszerint Tápegység : DC 12 VReception Minta : Multi-directional Polarizáció : Horizontális/Vertikális Szín : Fehér Méret : 23. 12in Coaxial Kábel : 39ft Exkluzív Technológia : Intelligens át Erősített, Beépített 4 G LTE Szűrő Smart Switch On : Hosszú távú fogadás Smart Switch Off : kis hatótávolságú recepció, Mi van a dobozban LAPOS Okos át Erősített Kültéri/Beltéri TV-Antenna tápforráshoz a Smart /DC Adapter Beltéri Stand VHF Megerősített Rods39ft Koaxiális Kábel Fali/Pole Tartóval készlet Oktatás/Felhasználói Kézikönyv.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában