YUANYI Divat Hamutartó Zsebben Hordozható Hamutartó Mini Kreatív Hamutartó Tároló Doboz,WineRed

YUANYI Divat Hamutartó Zsebben Hordozható Hamutartó Mini Kreatív Hamutartó Tároló Doboz,WineRed

Rendeléséhez elérhető
HUF 4212.00
Készleten:

●Alumínium-cink ötvözet, égésgátló anyag, hő szigetelés, erős, tartósSzemélyre szabott, szép megjelenés, lehet végezni veled. ●A fedél van egy jó pecsétet, a korom lehet a zsebében.A kivitelezés jó, egyszerű, elegáns, de vízállónak kell. ●A ház, belső eltávolítható szabadon a könnyű belső tisztítás.Használható otthon szabadtéri irodában, ez is remek ajándék barátoknak, rokonoknak. ●Ezüst, fém gombok, fekete, bordó, anélkül, hogy a gombok. ● Ha bármilyen kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi lesz az ön számára a minőségi szolgáltatásokhoz. ●Alumínium-cink ötvözet, égésgátló anyag, hő szigetelés, erős, tartós.Személyre szabott, szép megjelenés, lehet végezni veled. ●A fedél van egy jó pecsétet, a korom lehet a zsebében.A kivitelezés jó, egyszerű, elegáns, de vízállónak kell. ●A ház, belső eltávolítható szabadon a könnyű belső tisztítás.Használható otthon szabadtéri irodában, ez is remek ajándék barátoknak, rokonoknak. ●Ezüst, fém gombok, fekete, bordó, anélkül, hogy a gombok. ● Ha bármilyen kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi lesz az ön számára a minőségi szolgáltatásokhoz.Keres egy hamutartó, hogy a különböző, könnyen tisztítható?A hamutartó az igényeinek megfelelő műszaki adatok : ● Termék Neve : Mini Hordozható Hamutartó● Anyag : Alumínium-cink ötvözet● Súly (kb.) : 0,05 kg● Alkalommal : Alkalmas kültéri kertek, felek, irodák, lakások, KTV, kávézók, bárok, szállodák, terasz, illetve erkély is tartozik, különösen alkalmas az ajándékokat, hogy a dohányosok, vagy a vendégek.Leírás● Alumínium-cink ötvözet anyag, égésgátló anyag, hő szigetelés, erős, tartós, könnyen hordozható, vigyázzon a környezetre, bármikor, bárhol, tükrözi személyiségét, íz, show gentlemanliness!A csomag tartalmazza : Hamutartó * 1 Parancssor : ● Kis méret hiba miatt kézi mérés.Mérete változhat 0,1-0,5 cm.● Attól függően, hogy a monitor, kamera, vagy más tényezők, lehet, hogy egy kis színt különbségek, így is egyedülálló.Értékesítés utáni szolgáltatás : ● Ha bármilyen kérdése van, miután megkapta az árut, kérem, lépjen velünk kapcsolatba, mi fog szolgálni téged teljes szívemből.

További részletek

● Product Name:
Mini Portable Ashtray
● Material:
Aluminum zinc alloy
● Weight (approx.):
0.05kg
● Occasions:
Suitable for outdoor gardens, parties, offices, homes, KTV, cafes, bars and hotels, terraces and balconies, especially suitable for gifts to smokers or guests.
Description:
● Aluminum-zinc alloy material, flame retardant and heat insulation, strong and durable, easy to carry, take care of the environment anytime, anywhere, reflect personality and taste, show gentlemanliness!:
Package includes:
Ashtray * 1:
Prompt:
● Small size error due to manual measurement. Size may vary by 0.1-0.5 cm.:
● Depending on the monitor, camera, or other factors, there may be some color differences, so it is also unique.:
After-sales service:
● If you have any questions after receiving the goods, please contact us and we will serve you wholeheartedly. :

Hasonló termékek a kategóriában