MTAKYI Multi 5 az 1-ben Univerzális USB Töltő Kábel,3M/10FT USB-A/C Típusú Villám+C Típus+Micro USB Fonott Nylon Fordította:

MTAKYI Multi 5 az 1-ben Univerzális USB Töltő Kábel,3M/10FT USB-A/C Típusú Villám+C Típus+Micro USB Fonott Nylon Fordította:

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.00
Készleten:

【Egy Minden!Mentse el A Pénzt,】 Az 5-in-1 univerzális USB Töltő Kábel Design,Micro USB, USB-C i Phone villám csatlakozók beépítettIlleszkedik a legtöbb i OS vagy Android, hanem a C Típusú port, egy kábel megfelel a három különböző igények.1 kábel = 5 zsinórok, fel tudod tölteni a legtöbb mobil telefonok a piacon! ( Megjegyzés : csak a villám/IOS port támogatás adatátvitel). 【Egyetemes Kompatibilitási】A villám/IOS port kompatibilis az i Phone 13/13 Pro Max/12/12 Pro/i Phone 11/11 Pro/XS /XS Max/XR/8/8 Plusz 7/7 Plusz,Pad4,Pad Levegő,Pad mini.Az USB-C port támogatja a Galaxy S10 S9 S8, vegye figyelembe, 8, Nexus 5 X, Nexus 6 P, LG V30 V20 G6 G5, Pixel/Pixel 2 XL,HTC 10,Szuper 2/3,Huawei,Xiao Mi.A Micro-USB port kompatibilis a Samsung Galaxy S7/S6/S4 legtöbb Android telefonokkal is kompatibilis a Kindle, Samsung tabletta, Bluetooth headset, külső akkumulátorok, PS4-szabályozók, valamint több. 【Hosszú, 3 M/10 FT】 Extra hosszú ideális a hosszú távú használat otthon, az irodában, az autóban, az utazás, valamint több helyen.ami alkalmassá teszi a sok alkalmazások, mint például, vedd fel ezt a kábel az autó, így az emberek a hátsó ülésen díjat a telefonok; Hazugság, a kanapén, vagy az ágyban játszani a telefon töltés közben a telefon; Megosztani a családoddal, amikor nézed a TV-t stb.Egyetlen kábel elég, ha egy üzleti útra, vagy utazás. 【Tartós Hazugság a kanapén, vagy az ágyban játszani a telefon töltés közben a telefon; Megosztani a családoddal, amikor nézed a TV-t stb.Egyetlen kábel elég, ha egy üzleti útra, vagy utazás. 【Tartós & Rugalmas】 Ez a prémium 5 az 1-ben USB-Kábel segítségével készült Magas minőségű, sima Nylon Nylon Fonott kabát jól megvédi vezeték mag.Prémium alumínium ötvözet váz ezüst bevonatú csatlakozó néz ki,elegáns, alumínium ház tartani a kábel biztonságos, tartós.A kábel bonyodalom, rugalmas,könnyű, könnyen tekercselt, elmúlt 10000+ hajlítási vizsgálat, valamint könnyen találkozhatunk a mindennapi használat során, ami az életem több,kényelmes, a napi ideális volna. 【, Amit kapsz】MTAKYI 3 M/10 FT 5-in-1 töltő kábel + 12 hónap 100% - os gondtalan garancia + 7-24 a barátságos kiszolgálás.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában