Állvány-Típus Hinta Levegő Palack, Alumínium Dupla Tömítés Könnyen Telepíthető Levegő a Pneumatikus Henger a 0,7 MPA a Robot Karok (CDRA1BS32-180)

Állvány-Típus Hinta Levegő Palack, Alumínium Dupla Tömítés Könnyen Telepíthető Levegő a Pneumatikus Henger a 0,7 MPA a Robot Karok (CDRA1BS32-180)

Rendeléséhez elérhető
HUF 4244.40
Készleten:

Dupla Tömítés : A henger elfogadja a belső, mind a külső dupla tömítés, amely tartós, megakadályozza a gáz szivárgás, erős, kiváló szigetelő teljesítmény, hosszú élettartamKönnyen Telepíthető : Jön egy kompakt mérete, könnyű súlya is, a könnyű telepítés gyorsan le lehet tölteni.Oxidált Megjelenés : Erős oxidációs technológia megjelenése a motorblokk növeli a keménysége a motorblokk, kopásállóság, valamint tartósabb.Alumínium Ötvözetből készült : alumínium ötvözet, ez a levegő palack könnyű súly, korrózió ellenállás, kopásállóság, jön egy hosszú élettartam.Ideális Csere : Ez a henger kiváló szigetelő teljesítmény, könnyű telepítés, ideális csere a régi, sérült alkatrészek. Dupla Tömítés : A henger elfogadja a belső, mind a külső dupla tömítés, amely tartós, megakadályozza a gáz szivárgás, erős, kiváló szigetelő teljesítmény, hosszú élettartam. Alumínium Ötvözetből készült : alumínium ötvözet, ez a levegő palack könnyű súly, korrózió ellenállás, kopásállóság, jön egy hosszú élettartam. Oxidált Megjelenés : Erős oxidációs technológia megjelenése a motorblokk növeli a keménysége a motorblokk, kopásállóság, valamint tartósabb. Könnyen Telepíthető : Jön egy kompakt mérete, könnyű súlya is, a könnyű telepítés gyorsan le lehet tölteni. Ideális Csere : Ez a henger kiváló szigetelő teljesítmény, könnyű telepítés, ideális csere a régi, sérült alkatrészek.Specifikáció : Elem Típus : Állvány Típus Rotációs Levegő Cylinder Auto Kapcsoló : D A54 Ambient Hőmérséklet : 0-60°CMaximum Nyomás : 0.7 MPAPackage Lista : 1 x Rack Típusú Rotációs Levegő Cylinder Note : felhívjuk a figyelmet, hogy a biztonsági használata.Kérjük, vegye figyelembe, hogy az új típusú, valamint a régi típusú ezt a terméket küldünk véletlenszerűen, illetve győződjön meg róla, hogy nem bánja, megrendelés előtt.

További részletek

Item Type:
Rack Type Rotary Air Cylinder
Auto Switch:
D A54
Ambient Temperature:
0 to 60°C
Maximum Pressure:
0.7MPA
Package List:
1 x Rack Type Rotary Air Cylinder:
Note:
Please pay attention to safety when using.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Hasonló termékek a kategóriában