Mankaleilab Kristály Sorozat Kristály sebességváltási Gomb Kristály Irányítja a BMW 1 2 3 4 8 X3 X4 X5 X6 X7 Z4 (Logó X)

Mankaleilab Kristály Sorozat Kristály sebességváltási Gomb Kristály Irányítja a BMW 1 2 3 4 8 X3 X4 X5 X6 X7 Z4 (Logó X)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.67
Készleten:

??KRISTÁLY ELLENŐRZÉSEK?? Alkalmas 2019-2022 BMW : X5 G05 X6 G06 X7 G07 2022 X3 X4 Kristály sebességváltási gomb. ?? FIGYELEM !!! ?? KÉREM, húzza ki a hálózati telepítés előtt.KÉRJÜK, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálat a telepítés videó,KÉRLEK, szét, össze irányítása alatt a telepítés videó károsodásának elkerülése érdekében az autó!!!. ??MINŐSÉGI ??Tökéletes vágási technológia, villogó fény minden irányban, az " X " logó a BMW kristály shift gomb aktiválva van a fehér fény, ami több, nyilvánvaló, hogy a belső, az autó több, elegáns, divatos. ??TÖKÉLETES AJÁNDÉK??Lehet adni, mint egy ajándék, hogy a család, a barátok, a BMW felhasználók kedvenc.Mankaleilab, szakmai kristály kezelni a gyártó. ??ÜGYFÉLSZOLGÁLAT ONLINE??Ha nem biztos benne, melyik sebességváltó kar venni, hogy megfeleljen az autó, kérjük, először az ügyfélszolgálatot, majd adja meg a modell évben. ??ÜGYFÉLSZOLGÁLAT ONLINE??Ha nem biztos benne, melyik sebességváltó kar venni, hogy megfeleljen az autó, kérjük, először az ügyfélszolgálatot, majd adja meg a modell évben.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában