JRDHGRK Nagy Fényerő Fényvisszaverő Kivetítő Képernyő 40 50 - Os Szövet Ruhával kivetítőn a Haza Fürkész (Méret : 50inch)

JRDHGRK Nagy Fényerő Fényvisszaverő Kivetítő Képernyő 40 50 - Os Szövet Ruhával kivetítőn a Haza Fürkész (Méret : 50inch)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.00
Készleten:

1 Nem hiányzik a kivetítőn, akkor a projektor legjobb barátja kezdeni egy új szórakozást.nagy felbontású, 16 : 9 remek film képernyőn, a természetes poliészter szálak. Egy ilyen kis csomag lesz kivetítőn, ami könnyű, könnyen hordozható.Meg tudod csinálni egy kis méretét, majd vigye magával!. Nem kell aggódnia, ráncok vagy gyűrődések okozta az összecsukható a képernyőn.Csak akaszd vagy a szabadban, kérd meg a család vagy a barátok meg a boldog időt egymással.A projektor film képernyő fényesebb, mint a legtöbb egyéb, a vetítés, a sima felület javítja a kép. Reméljük, hogy a nagy kontrasztú képernyőn, majd ránctalanító anyagokat lehet, hogy minden könnyű.Ha por, akkor javasoljuk, hogy törölje le egy nedves ruhával. Könnyen telepíthető a kivetítő képernyő, akkor hajtsa ki a képernyőt, majd telepítse pár perc múlva, akkor használja a horogra akasztani a falra.A képernyő alkalmas beltéri, mind kültéri használatra. Nem hiányzik a kivetítőn, akkor a projektor legjobb barátja kezdeni egy új szórakozást.nagy felbontású, 16 : 9 remek film képernyőn, a természetes poliészter szálak. Egy ilyen kis csomag lesz kivetítőn, ami könnyű, könnyen hordozható.Meg tudod csinálni egy kis méretét, majd vigye magával!. Nem kell aggódnia, ráncok vagy gyűrődések okozta az összecsukható a képernyőn.Csak akaszd vagy a szabadban, kérd meg a család vagy a barátok meg a boldog időt egymással.A projektor film képernyő fényesebb, mint a legtöbb egyéb, a vetítés, a sima felület javítja a kép. Reméljük, hogy a nagy kontrasztú képernyőn, majd ránctalanító anyagokat lehet, hogy minden könnyű.Ha por, akkor javasoljuk, hogy törölje le egy nedves ruhával. Könnyen telepíthető a kivetítő képernyő, akkor hajtsa ki a képernyőt, majd telepítse pár perc múlva, akkor használja a horogra akasztani a falra.A képernyő alkalmas beltéri, mind kültéri használatra. Nem hiányzik a kivetítőn, akkor a projektor legjobb barátja kezdeni egy új szórakozást.nagy felbontású, 16 : 9 remek film képernyőn, a természetes poliészter szálak. Egy ilyen kis csomag lesz kivetítőn, ami könnyű, könnyen hordozható.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában