DUCTIAIARY Játék Tároló Táska,Játék Tároló Szervező,úgy Érezte, Rajzfilm Tároló Barreltoy Tároló Kosár Játszani Mat 15.8 x13 (Elefánt, a Mat)

DUCTIAIARY Játék Tároló Táska,Játék Tároló Szervező,úgy Érezte, Rajzfilm Tároló Barreltoy Tároló Kosár Játszani Mat 15.8 x13 (Elefánt, a Mat)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2605.50
Készleten:

【Nagyobb Méretű】- Játék tároló táska megfelelő fedél intézkedések 158"/40cm magas, a 13"/33cm átmérőjű.A csatolt 59"/149cm cserélhető játszani szőnyeg tartja található játékokat.Van elég hely tárolni játékokat játszani. 【Tároló, Ami Működik】 - Nem ezt a gombok, vagy rendetlen, nem zárja be a fedeleket, egyedülálló design azt jelenti, ultra fast clean-up.Lecsap, majd csúsztassa el ezt a szemetet, annyira egyszerű, hogy még a gyerekek is segítenek. 【Úgy néz ki, Aranyos】- Más játék tároló táska floppy nélkül szerkezet.A miénk vagy megerősített kettős réteg szövet, tiszta kötelező. 【Biztonsági】- Elment a biztonságos kötelet kezeli/tangly zsinór.vidd a stressz a szervező a játék ideje a gyerek kialakítás. 【Játék Tároló Táska】- Ez a tökéletes kiegészítő a gyerekek kedvenc Karácsonyi ajándékokat. 【Nagyobb Méretű】- Játék tároló táska megfelelő fedél intézkedések 15.8"/40cm magas, a 13"/33cm átmérőjű.A csatolt 59"/149cm cserélhető játszani szőnyeg tartja található játékokat.Van elég hely tárolni játékokat játszani. 【Tároló, Ami Működik】 - Nem ezt a gombok, vagy rendetlen, nem zárja be a fedeleket, egyedülálló design azt jelenti, ultra fast clean-up.Lecsap, majd csúsztassa el ezt a szemetet, annyira egyszerű, hogy még a gyerekek is segítenek. 【Úgy néz ki, Aranyos】- Más játék tároló táska floppy nélkül szerkezet.A miénk vagy megerősített kettős réteg szövet, tiszta kötelező. 【Biztonsági】- Elment a biztonságos kötelet kezeli/tangly zsinór.vidd a stressz a szervező a játék ideje a gyerek kialakítás. 【Játék Tároló Táska】- Ez a tökéletes kiegészítő a gyerekek kedvenc Karácsonyi ajándékokat.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában