Hordozható Fogselymet Adagoló, Újratölthető Fogselyem Csákány Adagoló, Fogselyem Hordozható Esetben a 100-as Fogselyem (Rózsaszín)

Hordozható Fogselymet Adagoló, Újratölthető Fogselyem Csákány Adagoló, Fogselyem Hordozható Esetben a 100-as Fogselyem (Rózsaszín)

Rendeléséhez elérhető
HUF 0.67
Készleten:

[Hordozható Fogselymet Ügy] : Megszünteti a szóváltás, fogselyem, raktározás, ideális azoknak, akiknek szükségük van a fogselymet étkezés után [Magas Minőségű Anyag] : A hordozható fogselymet adagoló készült kiváló minőségű ABS, ami tartós.A fogselyem nem könnyű megtörni alatt magas feszültség. [Újrafelhasználható] : fogselyem adagoló lehet tölteni az ismételt használat.Függetlenül attól, hogy útközben vagy a napi, ez emlékezteti önt arra, hogy megvédje az orális egészség. [Tökéletes Ajándék] : Ez a smart fogselymet az esetben a legjobb választás a családot, barátokat.Hatékonyan vigyázzon az egészségére, s hagyd, hogy a smile. [Széles Alkalmazási] : A Fogselyem Hordozható dobozban lehet a zsebedben, hátizsákkal, vagy autóval, alkalmas családi hotel, étterem, utazás, kemping, grillel, be a kocsiba, lehet több, kényelmes szállítására, valamint több, higiénikus használat bármikor. [Hordozható Fogselymet Ügy] : Megszünteti a szóváltás, fogselyem, raktározás, ideális azoknak, akiknek szükségük van a fogselymet étkezés után. [Magas Minőségű Anyag] : A hordozható fogselymet adagoló készült kiváló minőségű ABS, ami tartós.A fogselyem nem könnyű megtörni alatt magas feszültség. [Újrafelhasználható] : fogselyem adagoló lehet tölteni az ismételt használat.Függetlenül attól, hogy útközben vagy a napi, ez emlékezteti önt arra, hogy megvédje az orális egészség. [Tökéletes Ajándék] : Ez a smart fogselymet az esetben a legjobb választás a családot, barátokat.Hatékonyan vigyázzon az egészségére, s hagyd, hogy a smile. [Széles Alkalmazási] : A Fogselyem Hordozható dobozban lehet a zsebedben, hátizsákkal, vagy autóval, alkalmas családi hotel, étterem, utazás, kemping, grillel, be a kocsiba, lehet több, kényelmes szállítására, valamint több, higiénikus használat bármikor.Használata egyszerű : Nyomja meg a gombot, ekkor a fogselyem, az egyik egy időben.az adagoló az újrafelhasználható és az újratölthető design lehetővé teszi, hogy töltse ki magát, ha elfogy.Műszaki adatok Anyag : ABS-Szín : zöld, fehér, rózsaszín Méret : CSOMAG TARTALMAZZA az 1 × Hordozható Fogselymet Adagoló.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában