Oyunngs Aqrium Háttér-Kép akvárium, a 3D-s Hatás Korall Poer, Víz alatti Fal Del Dekoráció, MŰANYAG Öntapadós Matrica(7646Cm)

Oyunngs Aqrium Háttér-Kép akvárium, a 3D-s Hatás Korall Poer, Víz alatti Fal Del Dekoráció, MŰANYAG Öntapadós Matrica(7646Cm)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.33
Készleten:

✔ HD Kép - 3 D-s hatás minta, olyan valós, életszerűA vibráló színek, részletes HD képeket.Megvastagodott dekorációs papír magas minőségű, nem pedig könnyen elhalványul.Ez az akvárium háttér poszter biztos, hogy hozzon létre egy élethű hatás a tartály. ✔ Minőségi - Ez az akvárium ragasztó háttér készült minőségi PVC anyag, környezetbarát, biztonságos, nem mérgező, vízálló, könnyen tisztítható, tartós.Tökéletes, hogy hozzon létre egy szép kijelző, valamint fokozza a megjelenését az akvárium. ✔ Illeszkedik a Legtöbb Akvárium - Ez az akvárium háttér poszter alkalmas akvárium, vagy akvárium. 9 különböző méretű az, hogy válasszon egy jó dekoráció akváriumba.Megtalálja a megfelelőt szerint a méret a víz tartály, kérem, válassza ki, ami tetszik. ✔ Egyszerű Használat - Ez az akvárium dekoráció képek, ragasztó, egyik oldalán, könnyű telepíteni, illetve használni.A ragaszkodnak tapad közvetlenül az akváriumba, nem károsítja a tartály eltávolítása után.Nem hagy karcolások, foltok vagy maradék eltávolításakor. ✔ 100% Legjobb Szolgáltatást - szánunk magunknak, hogy a lehető legjobb ügyfélszolgálat hozza a legjobb vásárlási élményt, hogy minden ügyfél.Ha bármilyen probléma a terméket, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, előre, mi megpróbáljuk a legjobb, ha a szolgáltatás az ön számára. ✔ HD Kép - 3 D-s hatás minta, olyan valós, életszerű.A vibráló színek, részletes HD képeket.Megvastagodott dekorációs papír magas minőségű, nem pedig könnyen elhalványul.Ez az akvárium háttér poszter biztos, hogy hozzon létre egy élethű hatás a tartály. ✔ Minőségi - Ez az akvárium ragasztó háttér készült minőségi PVC anyag, környezetbarát, biztonságos, nem mérgező, vízálló, könnyen tisztítható, tartós.Tökéletes, hogy hozzon létre egy szép kijelző, valamint fokozza a megjelenését az akvárium. ✔ Illeszkedik a Legtöbb Akvárium - Ez az akvárium háttér poszter alkalmas akvárium, vagy akvárium. 9 különböző méretű az, hogy válasszon egy jó dekoráció akváriumba.Megtalálja a megfelelőt szerint a méret a víz tartály, kérem, válassza ki, ami tetszik. ✔ Egyszerű Használat - Ez az akvárium dekoráció képek, ragasztó, egyik oldalán, könnyű telepíteni, illetve használni.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában