4db Patkó Készlet, Alumínium Ötvözet Ló Cipő Könnyű, Megbízható Gyakorlati Lovaglás Kiegészítő Lóverseny Versenypálya(4)

4db Patkó Készlet, Alumínium Ötvözet Ló Cipő Könnyű, Megbízható Gyakorlati Lovaglás Kiegészítő Lóverseny Versenypálya(4)

Rendeléséhez elérhető
HUF 3596.40
Készleten:

Magas Minőségű Anyag : A patkó vagy alumínium ötvözet, ami erős, csúszásmentes, valamint kopásállóHatály : Ló cipő alkalmas a patkót, hogy komolyan kopott kell cserélni bármikor, lovak, hogy a testmozgás sokat, vagy gyakran gyalog a kemény talajon. 4 Db : A patkó készlet tartalmaz 4 patkó, kiegyenlített első, illetve hátsó láb, a patkó körmök javítani a patkót (a patkó körmök kell vásárolt az ügyfél által).Figyelem : A hátsó patkó van osztva jobbra-balra, kérjük, ellenőrizze, majd telepítse a használat előtt, hogy elkerüljék a felesleges bajt.Megbízható, Praktikus : Csak a paták lovas érintse a talajt, amikor áll, jár.Telepítse a patkót, hogy elkerülje a sérülést, vagy viseljen ki túl gyorsan.Hogyan kell Használni : 1. A hátsó palm van osztva : a bal 2. Egy ló patája, mint az emberi köröm, ez tovább fog nőni.Minden négy-hat hét, a cipő, el kell távolítani, díszítve, valamint a ló patája kell szegezni újra Specifikáció : Elem Típus : Patkó Anyag : Alumínium Ötvözet Használata : Aktus a Patkó Tenyerét, Súly : Kb. 348g, hogy 391g/12.8 oz Csomag Lista : 2 x Front Patkó 2 x Hátsó Patkó.

További részletek

Item Type:
Horseshoes
Material:
Aluminum Alloy
Use:
Act on Horseshoe Palms
Weight:
Approx. 348g to 391g/12.3oz to 13.8oz
Package List:
2 x Front Horseshoes:
2 x Back Horseshoes :

Hasonló termékek a kategóriában