XYNB Fürdő Párna,Prémium Vízálló Fürdő Párna, Párna, 2 tapadókorongok Gyorsan Száradó a Fejét, Nyakát, majd Vissza Támogatása

XYNB Fürdő Párna,Prémium Vízálló Fürdő Párna, Párna, 2 tapadókorongok Gyorsan Száradó a Fejét, Nyakát, majd Vissza Támogatása

Rendeléséhez elérhető
HUF 8964.00
Készleten:

★ RELAX & COMFY : le a fejed meg lazítani a merev nyak a plüss,puha prémium fürdő párnát, hogy fényűző, kényelmes, pihenésre, kikapcsolódásraA párna bölcsője körül a fejét,nyakát,vállát, majd vissza. ★ CSÚSZÁSMENTES TERVEZÉS : több beépített tapadókorongok, hogy a hátsó, ez a luxus fürdő párna biztos, hogy marad határozottan, hol találjuk meg, így ingyen kényelmes, fej-nyaki támogatás,ami egy igazán pihentető wellness-mint a tapasztalat, a saját otthonában. ★ TARTÓS, VÍZÁLLÓ : Készült környezeti PU anyag, amely utolsó év anélkül, hogy deformálja.Hatálya alá tartozó Poliuretán anyag, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan szárad, nincs szivárgás.Nem furcsa szaga, nincs penész, vagy a penész. ★ KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ : Kád fejtámla párnáját balekok lehet szilárdan, hogy a kádban.Miután száraz a fürdőkádban, egyszerűen szar a tapadókorong helyen, a fürdő párna, a nyak, a kívánt helyzetbe.Nyomja meg erősen, hogy tartsa az összes balekok. ★ TESZI A TÖKÉLETES AJÁNDÉK : Az ideális ajándék minden alkalomra, legyen az anya-lánya, vagy akár a férje, felelős a szeretett egy, hogy néhány igazi relaxációs idő. - A fürdő párna anyaga PU anyag, amely vízálló, majd fel lehet használni, mint egy jelölje ki a fürdőszoba kiegészítők. - Fürdő párna van szerelve két tapadókorongok, biztonságosan tartani anélkül, hogy idegesítő, hogy csúszik le a szélén a fürdőkádban! - Lehet használni, mint egy különleges ajándék, hogy a családtagok, barátok vagy a szerettei.A gyógyfürdő párna biztosítja a nagy pezsgőfürdő élmény számukra.SPECIFIKÁCIÓ : Anyag : Poliuretán Szín : Fekete Méret : 265*175 MM ●CSOMAGOLÁS TARTALMA : 1 x Gyógyfürdő Fürdő Párna ●TIPPEK : 1. Tiszta, száraz a fürdőkádban, a legjobb szívó hatás 2. Nyomja meg a fürdő párna a fürdőkádban untille ez van rögzítve a poistion szüksége van 3. Kérjük, tartsa éles dolog, mint a hajcsatot, nyakláncok, karkötők, borotva, olló, körömvágók, távol a párna 4. Kérjük, ne távolítsa el a párnát a fürdőkádban erővel, de óvatosan húzza le a tapadókorongok az ujjaival, hogy szellőzzön, hogy távolítsa el őket.Ha bármilyen kérdése van a termékről, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az idő.

További részletek

Material:
Polyurethane PU
Color:
Black
Size:
265*175MM
●PACKING INCLUDES:
1 x Spa Bath Pillow:
●TIPS:
1. Clean and dry the bathtub for best suction effect:
2. Press the bath pillow on bathtub untille it is fixed on the poistion you need:
3. Please keep sharp thing like hair pins, necklaces, bracelets, razors, scissors, nail clippers away from the pillow:
4. Please do not remove the pillow from the bathtub with force, but gently peel off the suction cups with your fingers to let air in to remove them.:
If you have any questions about the product, please contact us in time. We will give you a satisfactory answer within 24 hours. :

Hasonló termékek a kategóriában