Emoshayoga Feszültség Túlfeszültség Arrester, Tűzálló Túlfeszültség-Védelmi Készülék Egyszerű 60KA Gyári Háztartási(2P 275V)

Emoshayoga Feszültség Túlfeszültség Arrester, Tűzálló Túlfeszültség-Védelmi Készülék Egyszerű 60KA Gyári Háztartási(2P 275V)

Rendeléséhez elérhető
HUF 6300.00
Készleten:

Eszköz működési Mechanizmus : Ha a rendszer egy túlfeszültség túlfeszültség miatt mennydörgés vagy egyéb okok miatt, a védő azonnal megnyitja gyorsan belül ns, valamint bevezeti a túlfeszültség túlfeszültség a földre, hogy védelmet nyújt az elektromos készülékekSzigetelt Terminál : Ez a túlfeszültség-védelmi készülék a csatlakozó kialakítása, támogatása forró vonal működését.Szigetelt csatlakozók, megbízható, biztonságos, gyors reakcióidő, erős teherbíró képességének.Állapot Jelzés Ablak : Ez a túlfeszültség-védelmi készülék egy működő állapotát jelző ablak, zöld azt jelzi, hogy normális, piros jelzi, hogy a hibás.Tűzálló, valamint Korrózióálló : A túlfeszültség-védelmi készülék tűzálló, valamint korrózió ellenálló, stabil, hatékonyan reagálni a működési állapotát.Készült PC Anyag : A túlfeszültség-védelmi készülék anyaga égésgátló PC anyag, tökéletes kivitelezés, könnyen használható, nagyon egyszerű, hogy telepítse át a vezető sínek.Szolgáltatás : 1. Eszköz működési Mechanizmus : Ha a rendszer egy túlfeszültség túlfeszültség miatt mennydörgés vagy egyéb okok miatt, a védő azonnal megnyitja gyorsan belül ns, valamint bevezeti a túlfeszültség túlfeszültség a földre, hogy védelmet nyújt az elektromos készülékek. Szigetelt Terminál : Ez a túlfeszültség-védelmi készülék a csatlakozó kialakítása, támogatása forró vonal működését.Szigetelt csatlakozók, megbízható, biztonságos, gyors reakcióidő, erős teherbíró képességének. Állapot Jelzés Ablak : Ez a túlfeszültség-védelmi készülék egy működő állapotát jelző ablak, zöld azt jelzi, hogy normális, piros jelzi, hogy a hibás. Tűzálló, valamint Korrózióálló : A túlfeszültség-védelmi készülék tűzálló, valamint korrózió ellenálló, stabil, hatékonyan reagálni a működési állapotát. Készült PC Anyag : A túlfeszültség-védelmi készülék anyaga égésgátló PC anyag, tökéletes kivitelezés, könnyen használható, nagyon egyszerű, hogy telepítse át a vezető sínek.Specifikáció : Elem Típus : Túlfeszültség-Védelmi Device Color : White Material : PCMaximum Kisütési Áram : 60 KANominal Kisütési Áram : 30 KAProtection Szint : 2.

További részletek

Item Type:
Surge Protection Device
Color:
White
Material:
PC
Maximum Discharge Current:
60KA
Nominal Discharge Current:
30KA
Protection Level:
2.0KV
Shielding Grade:
IP20
Response Time:
≤25ns
Maximum Wire Diameter:
35 hard wire or multi strand wire(mm²)
Recommended Wire Connections:
4-25(mm²)
Installation Method:
35mm electrical rail mounting
Ambient Temperature:
-40℃ to +80℃
Main Structure and Operating Principle:
In the three phase four wire system, three phase lines and a neutral wire to ground are connected between the protector. Under normal circumstances, the protector is in a high resistance state, when the power grid due to thunder or other reasons out of the reason surge overvoltage, the protector will be immediately in the nanosecond time quickly conductive, the voltage overvoltage into the earth, thus protecting the power equipment on the grid. When the surge voltage through:

Hasonló termékek a kategóriában