SamIdea 8 mm 5/16 hüvelykes Drót Kötél, Lánc Gyűszű a Hajó Kötélzet, 304 Rozsdamentes Acél Kötél, Gyűszű Kötélzet (Csomag 10)

SamIdea 8 mm 5/16 hüvelykes Drót Kötél, Lánc Gyűszű a Hajó Kötélzet, 304 Rozsdamentes Acél Kötél, Gyűszű Kötélzet (Csomag 10)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.00
Készleten:

- Szín : ezüst - Anyag : 304 rozsdamentes acél. - Méret : 6 termék kép műsort, amely Alkalmas a 8 mm-es/5/16 inch átmérőjű drót kötél vagy Kábel. 304 Rozsdamentes Acél, fényes felületen, anélkül, hogy sorja, anti-rozsda anti-korróziós, robusztus, tartós használata.Egyszerűen hurok a kábel körül a külső horony a gyűszű majd rögzítse a foglalat, vagy drótkötél markolat.Célja, hogy megakadályozza a zúzás vagy overstressing drótkötél a terminál végén, ami használják, hogy megvédje a szemét egy drótkötél vagy parittya.Segít megőrizni a kábel lapos a szem körül okozza a kábel, hogy gyengítse.Ideális a tengeri, mind az ipari kötélzet, s drótkötél alkalmazások lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hozzon létre egy nagyon szép, feszes hurok-a bevont vagy puszta drótkötelek kábelek. ★★★★★ Termék Neve : M8 drótkötél Gyűszűt; Súly : kb.150g (10db) Fő Szín : Ezüst Hang;. ★★★★★ Anyaga : Korrózióálló 304 rozsdamentes acél;felületkezelés : Csiszolt acél;. ★★★★★ Alkalmazása : Ideális a tengeri, mind az ipari kötélzet, s drótkötél alkalmazások lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hozzon létre egy nagyon szép, feszes hurok-a bevont vagy puszta drótkötelek kábelek. ★★★★★ Dimenzió, mint a 6. termék képet mutatják.A csomag Tartalma : 10 DB x M8 drótkötél Gyűszűt;. ★★★★★ A drótkötél gyűszű alkalmas 8mm/5/16inch átmérőjű drót kötél vagy Kábel.A rozsdamentes acél gyűszű riggings nyújt kiváló korrózióvédelem, valamint a rozsda ellenállás pedig segítenek megtartani a kábel lapos a szem körül okozza a kábel, hogy gyengítse.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában