Gypsophila Személyre szabott Neve Takaró Név Egyedi Takaró, Személyre szabott Takaró Gyerekeknek, Felnőtteknek 50×60 ( Lila )

Gypsophila Személyre szabott Neve Takaró Név Egyedi Takaró, Személyre szabott Takaró Gyerekeknek, Felnőtteknek 50×60 ( Lila )

Rendeléséhez elérhető
HUF 2429.10
Készleten:

[ Egyedi Takaró Méretek ] : 30"×40" ,50"×60" ,60"×80" Amely 30" x 40 "csak alkalmas újszülött. [ Testre Takaró ] : Kattintson a "Customize" gombot, hogy saját, személyre szabott neve takarót.A személyre szabott takaró saját nevét kell a drága, különleges ajándék. [ Testre Takaró ] : Kattintson a "Customize" gombot, hogy saját, személyre szabott neve takarót.A személyre szabott takaró saját nevét kell a drága, különleges ajándék. [ Testre Takaró ] : Kattintson a "Customize" gombot, hogy saját, személyre szabott neve takarót.A személyre szabott takaró saját nevét kell a drága, különleges ajándék. [ÉRTÉKESÍTÉS UTÁNI SZOLGÁLTATÁS ] : Ha bármilyen kérdése van a szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.Adunk egy kielégítő választ 24 Órán belül. [ Egyedi Takaró Méretek ] : 30"×40" ,50"×60" ,60"×80" .Amely 30" x 40 "csak alkalmas újszülött. [ Testre Takaró ] : Kattintson a "Customize" gombot, hogy saját, személyre szabott neve takarót.A személyre szabott takaró saját nevét kell a drága, különleges ajándék. [ Testre Takaró ] : Kattintson a "Customize" gombot, hogy saját, személyre szabott neve takarót.A személyre szabott takaró saját nevét kell a drága, különleges ajándék. [ Testre Takaró ] : Kattintson a "Customize" gombot, hogy saját, személyre szabott neve takarót.A személyre szabott takaró saját nevét kell a drága, különleges ajándék. [ÉRTÉKESÍTÉS UTÁNI SZOLGÁLTATÁS ] : Ha bármilyen kérdése van a szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.Adunk egy kielégítő választ 24 Órán belül.Hogyan kell Egyéni Baba Takaró 1. Válassza ki a stílust a takarót, úgy tetszik.Kattintson a gombra, "testre most" .Adja Hozzá A Nevét .Befejezése után, add a Kezed törülközőt, hogy a kocsi a pénztárnál.Mivel az egyedi design a takarót, nagyon alkalmas, mint egy ajándék a család vagy a barátok.Ez a személyre szabott takarót is használható, mint egy szülinapi ajándék, baba évforduló ajándék, Karácsonyi ajándék, egy újévi ajándék, vagy egy Valentin-Napi ajándék.Megjegyzés : az Ezt az egyedi takaró, 3-5 napot vesz igénybe, a termelés, 7-18 napja a szokásos szállítási pedig 5-19 napig, gyorsított kiszállítás.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában