LÜZHONG Pet Érdekesség a Párna Macskák, Kutyák Kiskutyák Ház, Ágy Pet Sátor Ágy, Fedett Kerti Mosható (Minimalista Stílus)

LÜZHONG Pet Érdekesség a Párna Macskák, Kutyák Kiskutyák Ház, Ágy Pet Sátor Ágy, Fedett Kerti Mosható (Minimalista Stílus)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.67
Készleten:

【Meleg sátor sátor háziállatok】 : A Kutya Házak, a Kis Kutyák funkciók egyedi sátor tervezési, valamint az egyszerű stílus tökéletesen ötvözi a meglévő lakberendezésA barátok szép kutya ágy vagy aranyos macska ágyban. 【Prémium & Biztonságos Anyagok】 : Macska Sátrak Beltéri Macskák célja, létrehozva a közterületeken, háziállatok biztonságot szem előtt tartva.A pet sátor ágy készült közepes súlyú kelme kész, puha anyagok, luxus nyújt a biztonságos otthon a háziállatok szeretni fogják, hogy hangulatos fel. 【Kényelmes】 : kapsz egy extra meleg takarót, hogy tartsa a pet kényelmes.Ezen kívül, A külső burkolatot, az alvó pad elkülöníthető, te pedig tedd a mosógépben mosni(beleértve a sátor), amely egy tisztább pihen környezet, a háziállatok. 【TARTÓS】 : A pet sátor sátor 26 hüvelyk magas, 24 cm hosszú, 22 széles méretű tökéletesen a kisebb szőrös barátaink, alkalmas kutyák, macskák, nyulak, valamint minden más lények alatt körülbelül 11kg/23 kilót. 【Könnyen Telepíthető】 : Könnyű beállítása szerszám nélkül, csak pár percre, hogy egy macska sátor vagy kutya sátor.Ha bármilyen kérdése van a termékekkel, szerelés, állunk rendelkezésére. 【Meleg sátor sátor háziállatok】 : A Kutya Házak, a Kis Kutyák funkciók egyedi sátor tervezési, valamint az egyszerű stílus tökéletesen ötvözi a meglévő lakberendezés.A barátok szép kutya ágy vagy aranyos macska ágyban. 【Prémium & Biztonságos Anyagok】 : Macska Sátrak Beltéri Macskák célja, létrehozva a közterületeken, háziállatok biztonságot szem előtt tartva.A pet sátor ágy készült közepes súlyú kelme kész, puha anyagok, luxus nyújt a biztonságos otthon a háziállatok szeretni fogják, hogy hangulatos fel. 【Kényelmes】 : kapsz egy extra meleg takarót, hogy tartsa a pet kényelmes.Ezen kívül, A külső burkolatot, az alvó pad elkülöníthető, te pedig tedd a mosógépben mosni(beleértve a sátor), amely egy tisztább pihen környezet, a háziállatok. 【TARTÓS】 : A pet sátor sátor 26 hüvelyk magas, 24 cm hosszú, 22 széles méretű tökéletesen a kisebb szőrös barátaink, alkalmas kutyák, macskák, nyulak, valamint minden más lények alatt körülbelül 11kg/23 kilót.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában