Luqeeg 4 300W Car Audio Koaxiális Hangszóró Rendszer, 4 Ohm Impedancia & 60hz‑20khz Teljes körű Választ, Autó Alkatrész-Autó

Luqeeg 4 300W Car Audio Koaxiális Hangszóró Rendszer, 4 Ohm Impedancia & 60hz‑20khz Teljes körű Választ, Autó Alkatrész-Autó

Rendeléséhez elérhető
HUF 3528.00
Készleten:

Univerzális Fit : Tartós, egyedi design, amely ötvözi a hangszórók, nagy teljesítmény vezetőkKompatibilis az összes autó audio rendszerek.Minőségi lengőtekercs : Speciális lengőtekercs fin design a jobb hőleadás fenntartása, illetve a szerkezeti integritás, ami azt jelenti, hogy a beszélők egy hosszú ideig tart.High Fidelity : A 93d B (±1.5 d B) érzékenység, 4 ohm impedancia értékelés, a készülék csökkenti a torzítást, így élvezheti a tiszta hang.Nagy Teljesítmény Hangszóró : Autó hangszóró funkció, 300 W maximális peak teljesítmény, így játszani a kedvenc pálya lesz.Válasz : a frekvencia 60 Hz‑20 KHz, hanem kiegészíti a jelenlegi autós mélynyomó burkolat rendszer teljes sztereó hang.Hogyan kell Használni : Telepíteni, illetve használni.Specifikáció : Elem Típus : Autó Hangszóró Anyaga : Mágnes -, Fém-Vas-Szín : Fekete Teljesítmény : 300 W Impedancia : 4 OHM Érzékenység : 93d B (±1.5 d B) Frekvencia Tartomány : 60 hz-20 KHz Hatály : Alkalmas minden autó audio rendszerek Csomag Lista : 1 x Autós Hangszóró Megjegyzés : Kérjük, ellenőrizze a műszaki vásárlás előtt. A tényleges hatalom a szónok maga nem túl nagy, de ott lesz a zaj, zúgás, ha a hangszóró a hangos. Az újrakonfigurálás folyamat nem csatlakozik megfelelően fog termelni, zaj, zúgás. Nincs erősítő telepített, a hang, a fogadó nem jó, a hatalom nem jó, a hangszóró a hangos lesz a zaj, zúgás.

További részletek

Item Type:
Car Speaker
Material:
Magnet, Metal Iron
Colour:
Black
Power:
300W
Impedance:
4 OHMS
Sensitivity:
93dB (±1.5dB)
Frequency Range:
60Hz-20KHz
Scope Of Application:
Suitable for all car audio systems
Package List:
1 x Car Speaker:
Note:
Please confirm the specifications before purchasing.:
1. The actual power of the speaker itself is not very large, and there will be noise and humming when the speaker is loud.:
2. The reconfiguration process does not connect properly will produce noise and hum.:
3. There is no power amplifier installed, the sound of the host is not good, the power is not good, the speaker is loud, there will be noise and buzzing.:

Hasonló termékek a kategóriában