1,5 L Rozsdamentes Acél Mini Szemetes Vödör Vödör Kukába a Hinta Fedél Hivatal Beltéri/Kültéri Használatra Kert Szemét Ártalmatlanítása

1,5 L Rozsdamentes Acél Mini Szemetes Vödör Vödör Kukába a Hinta Fedél Hivatal Beltéri/Kültéri Használatra Kert Szemét Ártalmatlanítása

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.33
Készleten:

◆ DIa 12 CM, magasság, 16.5 CM, kapacitás : 1.5 L, kompakt méretű helyet takaríthat meg az asztalon. ◆ Ez fogad el, rozsdamentes acél, hogy nem könnyű a rozsda meg a megjelenését úgy néz ki, nagyon finom. ◆ Egy ÁLDÁS A KONYHÁBAN : A szemeteskukában nem kell, hogy nézze, mint a szemét; egy elegáns, fekete színű, egyszerű sziluett, ez kuka lesz egy szemet a konyhában. ◆ Lehet, mint egy asztali dekoráció, amely képes tartani a fürdőszoba pult tetején tiszta, ez a kis szemetes. ◆ Ez nagy feldobás kis cukor csomag, tea, pamut törlőkendő, pamut párna, stb. 12 CM, magasság, 16.5 CM, kapacitás : 1.5 L, kompakt méretű helyet takaríthat meg az asztalon. ◆ Ez fogad el, rozsdamentes acél, hogy nem könnyű a rozsda meg a megjelenését úgy néz ki, nagyon finom. ◆ Egy ÁLDÁS A KONYHÁBAN : A szemeteskukában nem kell, hogy nézze, mint a szemét; egy elegáns, fekete színű, egyszerű sziluett, ez kuka lesz egy szemet a konyhában. ◆ Lehet, mint egy asztali dekoráció, amely képes tartani a fürdőszoba pult tetején tiszta, ez a kis szemetes. ◆ Ez nagy feldobás kis cukor csomag, tea, pamut törlőkendő, pamut párna, stb.A bin Rozsdamentes Acélból készült, ezért költözött, könnyen, rugalmasan.Az egyszerű színek szürke, fehér, ez egy nem feltűnő, diszkrét megjelenés, illik minden háztartásban.Termékleírás : Szín : ezüst/zöld/rózsaszín/piros/kék/Méret : 12cm dia.5 cm-es height Material : Rozsdamentes Steel Package : 1 x Rozsdamentes Acél Szemetet Can Notes : 1. Kézi mérés, kérem, engedje meg, 1 ~ 3mm hiba, köszönöm. Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.Garantáljuk a stílus ugyanaz, mint a képen látható módon.Ha bármilyen kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi a válasz a kérdésre a lehető legrövidebb időn belül.

További részletek

Color:
silver/green/pink/red/blue/
Size:
12cm dia. x 16.5cm height
Material:
Stainless Steel
Package:
1 x Stainless Steel Trash Can:
Notes:
1. Manual measuring, please allow 1 ~ 3mm error, thank you.:
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the picture.:
If you have any questions, please feel free to contact us, we will answer your questions in the shortest possible time. :

Hasonló termékek a kategóriában