FECAMOS Macska Helyreállítási Nyakörvek, Állítható Kerülje a Harapós Macska Ablak Őr Anti‑Nyalás Gallér Kisállat-Ellátás(Sárga, L)

FECAMOS Macska Helyreállítási Nyakörvek, Állítható Kerülje a Harapós Macska Ablak Őr Anti‑Nyalás Gallér Kisállat-Ellátás(Sárga, L)

Rendeléséhez elérhető
HUF 3978.00
Készleten:

【Kerülje a Csípős】Macska nem karcolja bútorok, majd helyezze nyak zenekar a pet nyakát, hogy elkerüljék a harapásKényes eszterga vonal egységesség, nem könnyű törés nagyban javítja a termék életét. 【Porálló, illetve Nem Penész】Vízálló twill összetett ruhával nyomtatott ruhával könnyű, puha, kényelmes viselet.Porálló, nem penész.Amikor kapcsolatba a külső víz, víz cseppek könnyen eltávolítják a a szövet. 【Puha, Kényelmes】Nyak kerülete készült kötött bordázott szövet, puha, kényelmes, nagy rugalmasságú.A pet szellőzik, amikor rajta, de ez több, kényelmes viselet. 【Állítható】A nyak zenekar megfelelően lehet beállítani, hogy a nyak a kedvenc állata, hogy megfeleljen az igényeinek különböző macska fajták. 【Szép Alakja】A szép alakja van kialakítva, egy virág alakú.Ez a kis fejdísz tökéletes fotózásra, fél nappal vagy a Halloween vagy a Karácsonyi partik.Szolgáltatás : 1. Nyak kerülete készült kötött bordázott szövet, puha, kényelmes, nagy rugalmasságú.A pet szellőzik, amikor rajta, de ez több, kényelmes viselet. A nyak zenekar megfelelően lehet beállítani, hogy a nyak a kedvenc állata, hogy megfeleljen az igényeinek különböző macska fajták. Vízálló twill összetett ruhával nyomtatott ruhával könnyű, puha, kényelmes viselet.Porálló, nem penész.Amikor kapcsolatba a külső víz, víz cseppek könnyen eltávolítják a a szövet. A macska nem karcolja bútorok, majd helyezze nyak zenekar a pet nyakát, hogy elkerüljék a harapás.Kényes eszterga vonal egységesség, nem könnyű törés nagyban javítja a termék életét. A szép alakja van kialakítva, egy virág alakú.Ez a kis fejdísz tökéletes fotózásra, fél nappal vagy a Halloween vagy a Karácsonyi partik.Specifikáció : Elem Típus : Macska Elizabeth Helyreállítási Collar Material : Vízálló Twill Kompozit Ruhával Csomag Lista : 1 x Macska Elizabeth Helyreállítási Collar Note : Kérem, engedje meg, 0-1 hüvelyk hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést.Kérjük, az intézkedés a kisállat fej kerülete a vásárlás előtt, illetve tekintse meg a méret információk ábra.Ha úgy gondolja, a háziállatok között két méretben, kérjük, válassza ki a nagyobb.

További részletek

Item Type:
Cat Elizabeth Recovery Collar
Material:
Waterproof Twill Composite Cloth
Package List:
1 x Cat Elizabeth Recovery Collar:
Note:
Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
Please measure your pet's head circumference before buying, and refer to the size information chart. If you think your pet is between two sizes, please choose the larger one.:

Hasonló termékek a kategóriában