WDBBY 4-20 ma Anemométer Szél Sebesség Jel Kimenet Alumínium Ötvözet Detektor Mérési Eszköz (Szín : az ábrán Látható, Méret : Egy Méret)

WDBBY 4-20 ma Anemométer Szél Sebesség Jel Kimenet Alumínium Ötvözet Detektor Mérési Eszköz (Szín : az ábrán Látható, Méret : Egy Méret)

Rendeléséhez elérhető
HUF 20744.10
Készleten:

1 A felület által kezelt galvanizáló, majd permetezés, amely korróziógátló, valamint anti-invázió, de nincs rozsda jelenség hosszú ideig. nagy pontosságú mérés, valamint a széles mérési tartomány, ez egy különleges meteorológiai mérő eszköz. Az innováció megjelenése, design, 360 fokos szél sebesség mérés, alacsony fogyasztás, stabil teljesítmény, pontos mérés. Az alap stabil, amely fokozza a teherbírás, valamint anti-interferencia képesség, valamint biztosítja a pontosságát a mérés. A légi közlekedés kábel csatlakozók, kiváló anti-korrózió, valamint anti-erózió funkciók. A felület által kezelt galvanizáló, majd permetezés, amely korróziógátló, valamint anti-invázió, de nincs rozsda jelenség hosszú ideig. nagy pontosságú mérés, valamint a széles mérési tartomány, ez egy különleges meteorológiai mérő eszköz. Az innováció megjelenése, design, 360 fokos szél sebesség mérés, alacsony fogyasztás, stabil teljesítmény, pontos mérés. Az alap stabil, amely fokozza a teherbírás, valamint anti-interferencia képesség, valamint biztosítja a pontosságát a mérés. A légi közlekedés kábel csatlakozók, kiváló anti-korrózió, valamint anti-erózió funkciók. A felület által kezelt galvanizáló, majd permetezés, amely korróziógátló, valamint anti-invázió, de nincs rozsda jelenség hosszú ideig. nagy pontosságú mérés, valamint a széles mérési tartomány, ez egy különleges meteorológiai mérő eszköz. Az innováció megjelenése, design, 360 fokos szél sebesség mérés, alacsony fogyasztás, stabil teljesítmény, pontos mérés. Az alap stabil, amely fokozza a teherbírás, valamint anti-interferencia képesség, valamint biztosítja a pontosságát a mérés. A légi közlekedés kábel csatlakozók, kiváló anti-korrózió, valamint anti-erózió funkciók. Fekete árnyékolt vezeték, vízálló, olaj-bizonyítja, négy-core kábel, erős anti-interferencia képesség, stabil jel adás. Kis méret, könnyű súly, csökkenti a súrlódást, javítja érzékenység, biztosítja a pontosságát a mérés. Széles körben használják a szél irányát mérési üvegházakban, a környezetvédelem, a meteorológiai állomások, a hajók, akvakultúra, illetve egyéb helyeken.

További részletek

Item Type:
Wind Sensor
Material:
Aluminum Alloy
Output Signal:
4-20mA
Wind Speed Measurement Range:
0-30m/S
Accuracy of Wind Speed Measurement:
+1m/S
Response Time:

Hasonló termékek a kategóriában