CXCCOI Lógó autó kukákat,600D Oxford Szövet PEVA Vízálló/Szigetelés,Autó Szervező a Tároló Nettó Zsebében, a Kempingezés,Járművek,Konyha.

CXCCOI Lógó autó kukákat,600D Oxford Szövet PEVA Vízálló/Szigetelés,Autó Szervező a Tároló Nettó Zsebében, a Kempingezés,Járművek,Konyha.

Rendeléséhez elérhető
HUF 2079.00
Készleten:

【Nagy kapacitású kocsi tároló táska】 : Az autó bin kompakt, nem foglalnak a hátsó ülésen helyet, de egy nagy tároló kapacitással, könnyen befogadni 3 liter szemetet, nagy nyílások célja a méret tételek nélkül követelményeknek 【Magas minőségű design】 : A felső lezárása a garázs is erősen zárt Tépőzáras, automatikusan blokkolja a szag által generált, a szemét pedig nem hajlandó szivárog át a szakadékot.Az oldal célja az is, rugalmas hálós zseb, hogy az ön számára több tárhelyet a kocsit. 【Hordozható, illetve szivárgásmentes】 : Az összecsukható kemping kuka készült, szuper tartós 600 D Oxford szövet, PEVA bélés, kettős védelem érdekében abszolút vízálló, illetve vízzáró.Ha nem használja, akkor lehet hajtani, helyet takarít meg a hordozható. 【Multifunkcionális használatra】 : Ez nem csak egy autó, szemetes, a hőszigetelő hatás PEVA bélés teszi, hogy ez a tároló táska is van a funkció szigetelés, tedd meleg étel, ital, gyümölcs, stb,lehet tartani az ételt, a hőmérséklet pedig friss.Ez egy jó hordozható termikus táska piknik utazási kis nasit hidegben. 【Egyetemes telepítés】 : szivárgásmentes lógó autó szemeteszsák telepítő segítségével egy állítható fekete snap közvetlenül az autó fejtámla vagy mögött a konzolt, nem kell, hogy távolítsa el a fejtámlán, hogy elérjék a roncsolásmentes telepítés, nem hagy nyomot. 【Nagy kapacitású kocsi tároló táska】 : Az autó bin kompakt, nem foglalnak a hátsó ülésen helyet, de egy nagy tároló kapacitással, könnyen befogadni 3 liter szemetet, nagy nyílások célja a méret tételek nélkül követelményeknek. 【Magas minőségű design】 : A felső lezárása a garázs is erősen zárt Tépőzáras, automatikusan blokkolja a szag által generált, a szemét pedig nem hajlandó szivárog át a szakadékot.Az oldal célja az is, rugalmas hálós zseb, hogy az ön számára több tárhelyet a kocsit. 【Hordozható, illetve szivárgásmentes】 : Az összecsukható kemping kuka készült, szuper tartós 600 D Oxford szövet, PEVA bélés, kettős védelem érdekében abszolút vízálló, illetve vízzáró.Ha nem használja, akkor lehet hajtani, helyet takarít meg a hordozható. 【Multifunkcionális használatra】 : Ez nem csak egy autó, szemetes, a hőszigetelő hatás PEVA bélés teszi, hogy ez a tároló táska is van a funkció szigetelés, tedd meleg étel, ital, gyümölcs, stb,lehet tartani az ételt, a hőmérséklet pedig friss.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában