iLVANYA Kompatibilis Fitbit Díj 2 Óra Zenekar a Nők, Lányok, Elegáns Gyanta Zenekarok Karkötő Csere Fitbit Charge2 (Rose Gold +Teknős)

iLVANYA Kompatibilis Fitbit Díj 2 Óra Zenekar a Nők, Lányok, Elegáns Gyanta Zenekarok Karkötő Csere Fitbit Charge2 (Rose Gold +Teknős)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1799.10
Készleten:

【Kompatibilis Modellek】 : i LVANYA Gyanta zenekar kompatibilis Díj 2 /2 óra okos órákTökéletes kiegészítő az órát,Ez illik a nők, lányok.67" Csukló kerülete,Megjegyzés : Nem kompatibilis a Fitbit Díj 3. 【Könnyen átméretezés】Exkluzív összecsukható csattal, acél fej biztosítja a biztonságot, valamint a szépség, könnyű telepíteni, majd távolítsa el.Jön a frissített állítsa be az eszközt, heveder linkek könnyen eltávolítható!Zenekar csatlakozó, hogy változik a zenekar egy pillanat alatt!. 【Magas Minőségű Anyagok】 : Ezek csere zenekarok a fitbit díj 2 zenekar kiváló minőségű gyanta.Jól csiszolt, minden gyanta link sima edge szembe, nagyon kényelmes viselet.A gyanta zenekarok, inkább úgy néz ki, elegáns, luxus. 【Könnyű úszás, búvárkodás, de nem a búvárkodás.Luxus, a nemesség, az elegancia, valamint a tartósság stílus elég munka, stílusos ahhoz, hogy az utazó. 【Gondtalan Garancia】 : Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk ha van hibás tételek, mi gondoskodunk az összes minőségi kapcsolatos problémák cserére vagy a vételár visszatérítésére.megoldja a problémát, hogy 24 órán belül.A CSOMAG TARTALMAZZA : 1 x Nézni, zenekarok , 1 x Nézni Eszköz (Link Remover),1x Manual.Csak karszalag, nem tartalmazza a smart óra.i LVANYA Kompatibilis Fitbit Díj 2 Óra Zenekar a Nők, Lányok.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában