Fal led. LED-es éjszakai fény. A fényérzékelő. Intelligens éjszakai fény. Hasznos hálószoba, fürdőszoba, lépcső, stb. Energia-hatékony.

Fal led. LED-es éjszakai fény. A fényérzékelő. Intelligens éjszakai fény. Hasznos hálószoba, fürdőszoba, lépcső, stb. Energia-hatékony.

Rendeléséhez elérhető
HUF 899.10
Készleten:

ℹ️ KÉNYELMES, PRAKTIKUS : A kis mérete, súlya, a LED lehetővé teszi, hogy éjszakai világítás azokon a területeken, amelyek megkövetelikÁllítható éjszakai fény.Sürgősségi éjszakai fény.Mozgásérzékelő lámpa.Fali led-es lámpák a hálószobában.Fali lámpák gyerekeknek hálószoba. ? A gyújtásérzékelő : A beépített gyújtás érzékelő biztosítja, alacsony energia fogyasztás, valamint a világítás csak akkor, ha szükség van a haza.Automatikusan bekapcsol, ha a fény nem érzékel.Wc lámpa mozgásérzékelő.Éjszakai fény fürdőszoba.Fal night lights gyerekeknek. ? LED TECHNOLÓGIA/ALACSONY FOGYASZTÁS : A LED biztosítja, alacsony fogyasztás, energiatakarékos.A magas élettartam garantált.Fürdőszoba érzékelő fények.Király lámpák hálószoba.Fal éjszakai fény.Fali led-es lámpák a hálószobában.Fali csatlakozó a fény. ? CSOMAG 5 EGYSÉG : Az éjszakai fény érzékelő jön egy csomag 5. Ez nagyon hasznos lesz az ön számára, hogy használja a baba hálószoba vagy gyerek (ideális kaparás), a garázs, előszoba világítás, a konyha, stb.Fal éjszakai fény csatlakoztassa. ? BIZTONSÁGOS ANYAG : A LED anyaga ABS műanyag, ami nem hő, vagy éget, ha hozzáért.A szálloda szórt, biztonságos fény világítja terek otthon, hogy szükség van az éjszakai fény.LÁMPÁK hálószoba vagy éjszakai világítás.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában