SAVTON Fa Állat Díszek, Erdei Állatok, Dekoráció, Fenyő Állat Dekoráció, gyerekszoba Dekoráció, Fa, Állat Figura lakberendezés(Csutak)

SAVTON Fa Állat Díszek, Erdei Állatok, Dekoráció, Fenyő Állat Dekoráció, gyerekszoba Dekoráció, Fa, Állat Figura lakberendezés(Csutak)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.33
Készleten:

? 【TÖMÖR FA FARAGÁS】Állat díszítések, faragott fenyőA tökéletes faragás folyamat, élénken mutatja, hogy a kedves kép, állatok.Az eredeti fenyő fenntartja az egyedi illata, a fa is. ? 【SIMA TOUCH】a felszínen A dísz polírozott, valamint polírozott, a felülete sima, anélkül, hogy burr, majd karcolás.A teljes szín világos. ? 【KÖRNYEZETVÉDELMI FESTÉK】A fa felületre permetezni nemzetközi környezetvédelmi festék, amely nem tartalmaz BPA pedig nem okoz kárt az embereknek. ? 【ÁLLAT MODELLEZÉS】Szép állat a modellezés, lapos alsó kezelés, valamint a dekoráció is határozottan kiállnak az asztalon, hogy a szoba tele vitalitás. ? 【MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI】Képest egyszerű faforgács, jobban odafigyelünk arra, hogy a minőségi fából, valamint minden terméket gondosan kiválasztott minket. ? 【TÖMÖR FA FARAGÁS】Állat díszítések, faragott fenyő.A tökéletes faragás folyamat, élénken mutatja, hogy a kedves kép, állatok.Az eredeti fenyő fenntartja az egyedi illata, a fa is. ? 【SIMA TOUCH】a felszínen A dísz polírozott, valamint polírozott, a felülete sima, anélkül, hogy burr, majd karcolás.A teljes szín világos. ? 【KÖRNYEZETVÉDELMI FESTÉK】A fa felületre permetezni nemzetközi környezetvédelmi festék, amely nem tartalmaz BPA pedig nem okoz kárt az embereknek. ? 【ÁLLAT MODELLEZÉS】Szép állat a modellezés, lapos alsó kezelés, valamint a dekoráció is határozottan kiállnak az asztalon, hogy a szoba tele vitalitás. ? 【MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI】Képest egyszerű faforgács, jobban odafigyelünk arra, hogy a minőségi fából, valamint minden terméket gondosan kiválasztott minket.A felülete sima heg nélkül.A fa, gabona szép a fa tartós.Könnyű folyamat, könnyű faragni, jó állagú.Természetes színű, fenntartja a természetes színű fenyő.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában