Alapvető Túl Szék Párna Étkező Székek 4 Csomag, a Memória Hab Szék Párna Csúszásmentes Hátlap, 17x16 hüvelyk Konyha, Szék, Pad(Haditengerészet)

Alapvető Túl Szék Párna Étkező Székek 4 Csomag, a Memória Hab Szék Párna Csúszásmentes Hátlap, 17x16 hüvelyk Konyha, Szék, Pad(Haditengerészet)

Rendeléséhez elérhető
HUF 3599.10
Készleten:

? MEMÓRIA HAB SZÉK, PAD : Alapvető Túl, konyha, szék, párna készlet 4, intézkedés 17x16 cm 1,5 cm vastagságúEzek étkező szék párnák vannak csomagolva vákuum-zsák, így lesz lapos, amikor először nyitotta meg.Javasoljuk, hogy tedd őket egy szárító, száraz, alacsony lángon 5-8 percig, vagy magas hő 3-5 percig.Vagy választhatja, hogy napozás őket arról, hogy 48 órán belül. ? EGYEDI lakberendezés : A párnákon konyhai székek tele vannak egy egész darab memória hab, amely tartalmazza, hogy a forma, a test még súlyelosztás, ők pedig tűzött célja, hogy hagyja abba a memória hab a váltás.A szék, pad, nem csak egy nagy mellékletet, hogy kemény fából készült székek, vas székek vagy fonott székek, de egy szép dekoráció az ebédlőben. ? CSÚSZÁSMENTES TERVEZÉS : A szék párna étkező székek funkció egy csúszásmentes hátlap, hogy tartsa őket, nem csúszik, amikor ráült.Ez a csúszásmentes anyag annyira hatékony, hogy nem igényel további pántok csatolni kell hogy tartsa a helyén, majd szorosan illeszkedjen a székek.A pántok-ingyenes tervezés alkalmazni, hogy a szék párna használata kényelmesebb, bármikor. ? A KÜLÖNBÖZŐ SZÉKEK : A felső fedelet a konyha ülés párnák készült tartós, terjedelmesített fonal, festett szövet, amely kopásálló, de nem professzionális vízálló.Ezeket fel lehet használni, mint a kerti párnák, de ne felejtsd el, hogy vegye őket, ha eső csepereg hosszabb ideig használja.Ők is alkalmas nappali, játszószoba, hálószoba, jó társ, ha dolgozik. ? KÖNNYEN kezelhető : Ha az étkező szék, párna, festett vagy piszkos, jobb hely tiszta, nedves ruhával, majd szárítsa meg őket egy szárító.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában