Nagy Hívás Atlétika 2 Csomag Kneepad Birkózás Vastag Szivacs Anti-slip Védő Tömörítés Párnázott Térd Ujja Jiu Jitsu MMA (Nagy/XL)

Nagy Hívás Atlétika 2 Csomag Kneepad Birkózás Vastag Szivacs Anti-slip Védő Tömörítés Párnázott Térd Ujja Jiu Jitsu MMA (Nagy/XL)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.67
Készleten:

✅【PRÉMIUM ÉPÍTÉSI】Nagy markolat, csúszásgátló, illetve hatásának ellenálló kivitelKészült a nagy sűrűségű hab, flex illik rugalmasságát tartja lélegző kiváló, kényelmes szabású, mint egy második bőr!. ✅【VÉDELEM & MEGELŐZÉS】Védeni & megakadályozza a térd sérülések, a mérkőzés alatt!Melegen, csökkentése, merev izmok, ízületek.Növeli a vér áramlását a megnövekedett teljesítmény & recovery!. ✅【CSÚSZÁSMENTES TECHNOLÓGIÁVAL】Super grip, csúszásmentes építési!Könnyen fel a térd pad, s felejtsd el, hogy volt!Nincs szükség állandó újra-kiigazítás, mint a flex illeszkedik szorosan öleli a térdem!. ✅【HATÁSA VÉDELEM】Ergonomikus, légáteresztő építési tömörített "buborék" - hoz beszerez egy nagy sebességű ütközés védelem minden sportoló!. ✅【2 TÉRDVÉDŐ】1 Pár Térdvédő a jobbra-balra, többrétegű padding, hogy megakadályozzák a térd sérülések, a képzés során & a verseny!. ✅【PRÉMIUM ÉPÍTÉSI】Nagy markolat, csúszásgátló, illetve hatásának ellenálló kivitel.Készült a nagy sűrűségű hab, flex illik rugalmasságát tartja lélegző kiváló, kényelmes szabású, mint egy második bőr!. ✅【VÉDELEM & MEGELŐZÉS】Védeni & megakadályozza a térd sérülések, a mérkőzés alatt!Melegen, csökkentése, merev izmok, ízületek.Növeli a vér áramlását a megnövekedett teljesítmény & recovery!. ✅【CSÚSZÁSMENTES TECHNOLÓGIÁVAL】Super grip, csúszásmentes építési!Könnyen fel a térd pad, s felejtsd el, hogy volt!Nincs szükség állandó újra-kiigazítás, mint a flex illeszkedik szorosan öleli a térdem!. ✅【HATÁSA VÉDELEM】Ergonomikus, légáteresztő építési tömörített "buborék" - hoz beszerez egy nagy sebességű ütközés védelem minden sportoló!. ✅【2 TÉRDVÉDŐ】1 Pár Térdvédő a jobbra-balra, többrétegű padding, hogy megakadályozzák a térd sérülések, a képzés során & a verseny!. ✅【PRÉMIUM ÉPÍTÉSI】Nagy markolat, csúszásgátló, illetve hatásának ellenálló kivitel.Készült a nagy sűrűségű hab, flex illik rugalmasságát tartja lélegző kiváló, kényelmes szabású, mint egy második bőr! ✅【VÉDELEM & MEGELŐZÉS】Védeni & megakadályozza a térd sérülések, a mérkőzés alatt!Melegen, csökkentése, merev izmok, ízületek.Növeli a vér áramlását a megnövekedett teljesítmény & recovery! ✅【CSÚSZÁSMENTES TECHNOLÓGIÁVAL】Super grip, csúszásmentes építési!Könnyen fel a térd pad, s felejtsd el, hogy volt!Nincs szükség állandó újra-kiigazítás, mint a flex illeszkedik szorosan öleli a térdem! ✅【HATÁSA VÉDELEM】Ergonomikus, légáteresztő építési tömörített "buborék" - hoz beszerez egy nagy sebességű ütközés védelem minden sportoló! ✅【2 TÉRDVÉDŐ】1 Pár Térdvédő a jobbra-balra, többrétegű padding, hogy megakadályozzák a térd sérülések, a képzés során & a verseny!.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában