ZYAMY Állítható Szék, Állítható hordozópánt Repülni horgászbot vállpánt

ZYAMY Állítható Szék, Állítható hordozópánt Repülni horgászbot vállpánt

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.00
Készleten:

Nyakkendő bezárásátNedves Töröld Le.Tartalmaz egy horgászbot heveder, harisnyatartó, valamint vállpánt.Nylon anyag : a horgászbot vállpánt készült nylon, majd ragasztószalaggal, ami tartós, anti-aging, de tartós.Váll védelem ujja : a váll védelem ujja egészül ki, valamint beállítható lesz, hogy csökkentsük a kellemetlen érzés, valamint megakadályozza, hogy a biztonsági öv lecsússzon.Könnyű, hordozható : az állítható vállpánt könnyű súly, könnyen tárolható, illetve hordozható, kényelmes cipelnie horgászbot szabadtéri sporteszközök.A rúd biztonsági öv állítható, hogy a nyakkendő 2 vagy több horgászbot együtt.Specifikáció : Termék : Állítható Szék hordozópánt a hossza A vállpánt állítható, így könnyen vinni a sarkon.Ez a fekete állítható nylon horgászbot vállpánt egy hasznos kiegészítő, mely a horgászbot, illetve felszabadítása kezét.Ez egy nagyszerű eszköz az emberek, akik szeretnek horgászni.Ez is egy nagy ajándék.Két Tépőzáras szalag szalag egyszerű megnyitása, illetve bezárása.Alkalmazás : használható, hogy készítsen út horgászbot, utazás, halászat, kényelmes tárolás, valamint a kagylót.Kényelmes tárolás : a biztonsági öv lehet kombinálni a biztonsági öv, valamint több horgászbot kapcsolható egyidejűleg.Ez a könnyű, hordozható, bolt, elkerülve a veszteség egy horgászbotot.Puha halászati öv : habszivacs dombornyomás növeli a súrlódás a horgászbot, ami puha, rugalmas, képes szilárdan rögzítse a horgászbot.A halászati öv a másik oldalon is lehet állítani szabadon szerint a hossza a szíjat.Használja forgatókönyv : alkalmazandó horgászok, tengeri halászhajók, offshore rock horgászat, strand, horgászat, egyéb halászati módszerek.

További részletek

Product:
Adjustable Chair Carry Strap
The length of the shoulder strap is adjustable, so you can easily carry the pole.:
This black adjustable nylon fishing rod shoulder strap is a useful accessory for transporting fishing rods and freeing hands. This is a great device for people who like fishing. It's also a great gift.:
Two strip Velcro tape for easy opening and closing.:
Use:
It can be used to carry road fishing rods for travel and fishing, convenient for storage and hanging up.
Convenient storage:
the shoulder belt can be combined with the shoulder belt, and multiple fishing rods can be tied at the same time. This is easy to carry and store, avoiding the loss of a fishing rod.
Soft fishing belt:
foam rubber embossing increases the friction with the fishing rod, which is soft and elastic, and can firmly fix the fishing rod. The fishing belt on the other side can also be adjusted freely according to the length of the strap.
Use scenario:
applicable to anglers, offshore fishing boats, offshore rock fishing, beach fishing, and other fishing methods.

Hasonló termékek a kategóriában