XTRONS® 12.1 Hüvelykes, 1080P Videó Autó Fölött Játékos Tetőre Szerelt Monitor HDMI Port Fekete Új Verzió IR Fejhallgatót (Nem DVD)

XTRONS® 12.1 Hüvelykes, 1080P Videó Autó Fölött Játékos Tetőre Szerelt Monitor HDMI Port Fekete Új Verzió IR Fejhallgatót (Nem DVD)

Rendeléséhez elérhető
HUF 20420.10
Készleten:

? KIVÁLÓ VIZUÁLIS JAVÍTÁSA Felszerelt, 121" HD TFT-digitális széles képernyőn, majd 1280*800 HD felbontású, a CM121 HD kapsz több képpont a kép élesebb lesz. ? IGAZ, 1080 P VIDEÓ - elmúltak azok a napok, az elmaradott vagy szaggatott videó lejátszás.A CM121 HD mindig játszik teljes 1080p HD videók simán, élénk színekkel, valamint élesebb képeket. ? 120° MAX NYITOTT SZÖG - A monitor lehet nyitni egy szög 120°, biztosítva a maximális megtekintése helyzetben, az utasok pedig a használhatóság a jármű. ? BŐVÍTENI A MÉDIA DÖNTÉSEKET, - USB, SD kártya, illetve Aux bemenet szerepelt ez a monitor, élvezheti több végtelen szórakozás, még az úton. ? ULTRA-VÉKONY KIALAKÍTÁS - Teljesen hajtva, a készülék csak 27mm vastag, a kialakított használatával magas minőségű anyagokból. 2 DB Új Verzió IR fejhallgató (Fekete-Fehér) Tartalmazza. ? KIVÁLÓ VIZUÁLIS JAVÍTÁSA Felszerelt, 12.1" HD TFT-digitális széles képernyőn, majd 1280*800 HD felbontású, a CM121 HD kapsz több képpont a kép élesebb lesz. ? IGAZ, 1080 P VIDEÓ - elmúltak azok a napok, az elmaradott vagy szaggatott videó lejátszás.A CM121 HD mindig játszik teljes 1080p HD videók simán, élénk színekkel, valamint élesebb képeket. ? 120° MAX NYITOTT SZÖG - A monitor lehet nyitni egy szög 120°, biztosítva a maximális megtekintése helyzetben, az utasok pedig a használhatóság a jármű. ? BŐVÍTENI A MÉDIA DÖNTÉSEKET, - USB, SD kártya, illetve Aux bemenet szerepelt ez a monitor, élvezheti több végtelen szórakozás, még az úton. ? ULTRA-VÉKONY KIALAKÍTÁS - Teljesen hajtva, a készülék csak 27mm vastag, a kialakított használatával magas minőségű anyagokból. 2 DB Új Verzió IR fejhallgató (Fekete-Fehér) Tartalmazza.1" HD Digitális TFT kijelző Ultra-vékony Tetőre Szerelt Monitor-16 : 9 Széles Képernyő HDMI Port Megjegyzés : Ez a Termék nincs DVD-Meghajtó Beépített HDMI (Integrálja A Mobil Szórakozás a Monitor) Élvezze A Játékokat, a beépített HDMI-csatlakozó pedig egy egyszerű kapcsolat között, a mobiltelefon -, valamint a CM121 HD, élvezheti a játékok, egy új szintre.Videó Megosztás : a beépített HDMI-csatlakozó, a filmeket, a zenét a telefonon lehet osztani mindenki utazik.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában