GLJ Kézzel Fejt Golyó, Csukló, Kar, erőgépek, AutoStart Giroszkóp Golyó, Alkar Strengthener

GLJ Kézzel Fejt Golyó, Csukló, Kar, erőgépek, AutoStart Giroszkóp Golyó, Alkar Strengthener

Rendeléséhez elérhető
HUF 2931.30
Készleten:

☞[Gyakorolja a csuklóját, aztán kezet] : A kéz javítása labda a centrifugális erő által generált, hogy a kölcsönhatás a forgatás a csuklóját, majd a belső forgó mag, amely képes fenntartani a nagy sebességű forgás a fő, elősegíti a vérkeringést, valamint növeli az ujjak, csukló, kéz, alkar, bicepsz, tricepsz, valamint az ínszalagok, az erő, a vállak, visszaállítja az izmok erejét ☞[Kicsi,Kompakt, Hordozható] : akkor kap egy kihívást jelentő, erősítő edzés ez a szorítás erőssége edző bármikor, bárhol, akár az ebédszünet. ☞[Csuklópántot védelem, hordozhatóság, biztonsági] : Viseljen egy különleges csuklópánt használata, hogy megakadályozza a túlzott erő a repülő ki a mag sebesség, ami sokkal biztonságosabb. ☞[Csukló labdát start módszer] : Nyomja meg a labdát két kézzel tolja a labdát a nyíl irányába.Nyomja meg a rezisztencia egy nagy helyzete, a labda nem megy, pedig a hüvelykujj a kezét gyorsan engedje el a labdát, a labda pedig lehet be a labdát jogosult. ☞[Alkalmazási] : Rendkívül hasznos a szorítóerőt edző a golf, tenisz, hegymászás, kerékpározás, kosárlabda, krikett, harcművészet, meg jobb játszik a teljesítmény a zongoristák, dobos & gitáros. ☞[Gyakorolja a csuklóját, aztán kezet] : A kéz javítása labda a centrifugális erő által generált, hogy a kölcsönhatás a forgatás a csuklóját, majd a belső forgó mag, amely képes fenntartani a nagy sebességű forgás a fő, elősegíti a vérkeringést, valamint növeli az ujjak, csukló, kéz, alkar, bicepsz, tricepsz, valamint az ínszalagok, az erő, a vállak, visszaállítja az izmok erejét. ☞[Kicsi,Kompakt, Hordozható] : akkor kap egy kihívást jelentő, erősítő edzés ez a szorítás erőssége edző bármikor, bárhol, akár az ebédszünet. ☞[Csuklópántot védelem, hordozhatóság, biztonsági] : Viseljen egy különleges csuklópánt használata, hogy megakadályozza a túlzott erő a repülő ki a mag sebesség, ami sokkal biztonságosabb. ☞[Csukló labdát start módszer] : Nyomja meg a labdát két kézzel tolja a labdát a nyíl irányába.Nyomja meg a rezisztencia egy nagy helyzete, a labda nem megy, pedig a hüvelykujj a kezét gyorsan engedje el a labdát, a labda pedig lehet be a labdát jogosult.

További részletek

Main material:
Silicone rubber, zinc alloy, polycarbonate, polypropylene
Size:
72x 72x 55mm
Contains:
wrist ball, Wrist strap(Not including other things)
☞☞ How to use:
1. Push the thumbs of both hands in the direction of the arrow of the center of the ball until the resistance is large and the center of the ball cannot roll.:
2. Quickly release the core of the ball with the thumbs of both hands, and turn the ball by the hand:
3. After feeling the sphere rotates, swing the ball from left to right in a circle-like way to slowly rotate the wrist ball, and the speed can be increased with the inertia:
☞☞ Service:
1. If you need more styles, please click our other products to find the style you want.:
2. If you have any questions before or after your purchase, please do not hesitate to contact us. :

Hasonló termékek a kategóriában