JKYYDS Nem Hő hajsütővas hajsütővas Fejpánt Curling Szalag Puha hajsütővas (Szín : Rózsaszín)

JKYYDS Nem Hő hajsütővas hajsütővas Fejpánt Curling Szalag Puha hajsütővas (Szín : Rózsaszín)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1403.10
Készleten:

Ez heatless hajsütővas elegáns, nagyon alkalmas, mint egy elegáns, gyönyörű ajándék, hogy a család, barátok, kollégákEz elég hosszú, hogy csak alkalmas vastag, vékony, göndör vagy egyenes haj.A lekerekített élű, sima felület nem fog húzni, vagy károsíthatja a hajat.Felmelegíti a haj nem termel gyönyörű fürtök.Ez a nem fűtött, göndör haja zenekar lesz az ön számára egy új módja annak, hogy gyönyörű göndör haj.Mi segítünk, 24 órán belül.Az a kötelességünk, annak érdekében, hogy ügyfeleink 100% - ig elégedett a products Specification : Szín : lila/fekete/rózsaszín/sárga fény/menta green Quantity : 1 set Size : mint látható, a picture Material : Other Package tartalmazza : 1 set1x curling iron2x headband2x Clip Note : 1. Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, egy különbség 0,1-0,3 cm, köszönöm. Az eltérés következtében a fény expozíció, vagy számítógép-képernyő, nincs garancia arra, hogy a kép 100% - ban megfelel a tényleges termék, kérem, értse meg.Küldhet nekünk e-mailt elmagyarázza a termékekre van szüksége.Ha bármilyen kérdése van a termékekkel, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mi segítünk, 24 órán belül.Az a kötelességünk, annak érdekében, hogy ügyfeleink 100% - ig elégedett a termékekkel.

További részletek

Color:
purple/black/pink/light yellow/mint green
Quantity:
1 set
Size:
as shown in the picture
Material:
Other
Package includes:
1 set
1x curling iron:
2x headband:
2xClip:
Note:
1. Due to manual measurement, please allow a difference of 0.1-0.3cm, thank you.
2. Due to the difference in light exposure or computer display, there is no guarantee that the photo is 100% consistent with the actual product, please understand.:
You can send us an email explaining the products you need. If we have any questions about our products, please don't hesitate to contact us, we will help you within 24 hours. We are obligated to ensure that our customers are 100% satisfied with our products :

Hasonló termékek a kategóriában