PIFUDE Karácsonyi Dekorációk, Karácsonyi Dekoráció Mágikus Rose Gold Leaf Virágok, Karácsonyra, Valentin Napi Ajándékok (Szín : 007)

PIFUDE Karácsonyi Dekorációk, Karácsonyi Dekoráció Mágikus Rose Gold Leaf Virágok, Karácsonyra, Valentin Napi Ajándékok (Szín : 007)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.67
Készleten:

1 Alacsony fogyasztás, hosszú élettartam.Nagyon kényelmes szállítására.A szobában több érdekes. A rózsa a szerelem jelképe, nem csak ideális ajándék egy szerető, barát vagy tanár, hanem egy központi, a nappaliban vagy a hálószobában. Hozzon létre egy fényes, romantikus környezet, a családi vacsora, esküvő, party, stb.Jó azért, hogy Karácsonyi díszeket. Nagy ajándék, esküvő, születésnap, Valentin Nap, vagy a Karácsony. Cégünk garantálja a termék minőségét, miközben garantálja a sebesség, ha kétségei vannak, akkor forduljon hozzánk át , mi biztosítja a legőszintébb szolgáltatás. Alacsony fogyasztás, hosszú élettartam.Nagyon kényelmes szállítására.A szobában több érdekes. A rózsa a szerelem jelképe, nem csak ideális ajándék egy szerető, barát vagy tanár, hanem egy központi, a nappaliban vagy a hálószobában. Hozzon létre egy fényes, romantikus környezet, a családi vacsora, esküvő, party, stb.Jó azért, hogy Karácsonyi díszeket. Nagy ajándék, esküvő, születésnap, Valentin Nap, vagy a Karácsony. Cégünk garantálja a termék minőségét, miközben garantálja a sebesség, ha kétségei vannak, akkor forduljon hozzánk át , mi biztosítja a legőszintébb szolgáltatás.Anyaga : fa, plastic Occasion : Valentin Napra, Esküvőre, Party Category : mesterséges flowers Style : fesztivál, ajándék, beautiful Product méret : átmérő 11,5 cm * magasság 21.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában