Kopásálló Hordozható Ajándék Doboz, Kompakt Szívességet Dobozban, Gyönyörű Tartós Díszítésére Esküvő. Parti Szülinapi(Lány Rajongó)

Kopásálló Hordozható Ajándék Doboz, Kompakt Szívességet Dobozban, Gyönyörű Tartós Díszítésére Esküvő. Parti Szülinapi(Lány Rajongó)

Rendeléséhez elérhető
HUF 989.10
Készleten:

Eredeti doboz, lapos, de másodpercek alatt össze, akkor még vonzóbbá a kártyákatÚgy néz ki, nagyon divat a bowknot.Nagy a díszítő szülinapi buli, esküvő.Tökéletes bármilyen különleges alkalom, az esküvő, születésnap vagy évforduló.Létrehoz egy gyönyörű környezetben a gyomlálás.Töltse ki a kedvenc cukorka, csoki, ékszer, hogy egy meglepetés a vendégek, barátok.Kiváló minőségű karton anyag, nem mérgező, tartós, használható sokáig.Eredeti doboz, lapos, de másodpercek alatt össze, akkor még vonzóbbá a kártyákat.Úgy néz ki, nagyon divat a bowknot.Nagy a díszítő szülinapi buli, esküvő.Tökéletes bármilyen különleges alkalom, az esküvő, születésnap vagy évforduló.Létrehoz egy gyönyörű környezetben a gyomlálás.Töltse ki a kedvenc cukorka, csoki, ékszer, hogy egy meglepetés a vendégek, barátok.Kiváló minőségű karton anyag, nem mérgező, tartós, használható sokáig.Szolgáltatás : 1. Tökéletes bármilyen különleges alkalom, az esküvő, születésnap vagy évforduló.Létrehoz egy gyönyörű környezetben a gyomlálás. Töltse ki a kedvenc cukorka, csoki, ékszer, hogy egy meglepetés a vendégek, barátok. Úgy néz ki, nagyon divat a bowknot.Nagy a díszítő szülinapi buli, esküvő. Kiváló minőségű karton anyag, nem mérgező, tartós, használható sokáig. Eredeti doboz, lapos, de másodpercek alatt össze, akkor még vonzóbbá a kártyákat.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : Szívességet Box Material : Paperboard Style : Piros, Rózsaszín, Kék, Zöld(Opcionális) Szín : Mint látható, a picture Size : Kb.9 oz Application : Nagy partik, születésnapok, esküvők, tél, Karácsony, stb Csomag Lista : 30 x Szívességet Doboz Megjegyzés : 1. Kérem, engedje meg, 1-2 cm hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában