Galaxy Gaming Mouse Pad XL, Kiterjesztett Nagy Mouse Mat Asztal Pad, Varrt Élek Mousepad, Hosszú, Csúszásmentes Gumi Alap Egerek Párna (27.6x11.8x0.12)

Galaxy Gaming Mouse Pad XL, Kiterjesztett Nagy Mouse Mat Asztal Pad, Varrt Élek Mousepad, Hosszú, Csúszásmentes Gumi Alap Egerek Párna (27.6x11.8x0.12)

Rendeléséhez elérhető
HUF 0.67
Készleten:

Célja a játékosok,remekül használja a játék, valamint az irodai munkáhozCsúszásgátló gumi alap optimalizált különböző egér érzékelők, valamint érzékenység.Alacsony súrlódású, sima felület, varrott keret tartani gyorsan mozgott, hogy pontosan elhelyezni.Mosható, valamint összecsukható hagyd, hogy a élvezze az intelligens élet bárhol anytime.Model : Mousepad-galaxy.Material : multispandex&Rubber.Dimensions : 300*700*3mm(11. 1×Nagy Egér Pad. 【300mm*700mm*3mm Kiterjesztett Méret】- Az egér pad elég nagy ahhoz,hogy elfér az asztal tökéletesen biztosítja a tökéletes mozgás space,kínál, rengeteg hely a játék, vagy irodai működik minden, miközben védi a pultnál,vonatkozik minden típusú egér, billentyűzet, sőt még többet is. 【Csúszásmentes Gumi Alap】- Ez a nagy egér pad kialakított egy okos, csúszásmentes gumi alap,sűrű csúszásmentes árnyékoló lehet szilárdan fogja a desktop biztosít stabil működés, az egér, a billentyűzet,ez hatékonyan megakadályozza az egér, a billentyűzet a csúszó mozog. 【Ultra-Sima Felület Bonyolult Szélén】- Ruhával készült nagy sűrűségű multispandex anyag, kiváló minőségű varrás körül a szélét,a selymes, sima felületű, illetve vastag széle lehetővé teszi a pontosabb gyorsan egér mozgását,hadd fenntartani kiváló sebesség ellenőrzés, amikor a játék, vagy dolgozik. 【Mosható Összecsukható, Hordozható】- Ha öntsön egy italt, vagy valahogy étel, könnyű tiszta, nem fog késlekedni a munka, vagy játék.Mivel a összehajtható design,akkor végezhet ez az egér pad bárhová mész,könnyen szállítható,akár a travling. 【Szolgáltatás, Garancia】- Ügyfél elismerés a legnagyobb motiváció.Ez az egér pad, 3 hónap garancia,lépjen kapcsolatba a szintén minket, mivel szeretné, hogy ön elégedett a termékeinkkel,akár nem, mi biztosítja a 100% - os barátságos fogyasztói szolgáltatás slove a probléma. 【300mm*700mm*3mm Kiterjesztett Méret】- Az egér pad elég nagy ahhoz,hogy elfér az asztal tökéletesen biztosítja a tökéletes mozgás space,kínál, rengeteg hely a játék, vagy irodai működik minden, miközben védi a pultnál,vonatkozik minden típusú egér, billentyűzet, sőt még többet is.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában