KEDIAS Kompatibilis D9/L10 Pro Elektromos vízmelegítő Tartály Csere Tartozékok Mosható Felmosó Robot Porszívó Alkatrészek (Szín : 12PC)

KEDIAS Kompatibilis D9/L10 Pro Elektromos vízmelegítő Tartály Csere Tartozékok Mosható Felmosó Robot Porszívó Alkatrészek (Szín : 12PC)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.00
Készleten:

1 Cserélje ki tartozékok az elektromos vízmelegítő tartály, a robot porszívó. Készült magas minőségű anyagok, tartós, praktikus. Könnyű telepíteni, illetve ne szerelje szét, a nagy tér, kényelmes használni. Erős stabilitást, javítja a munka hatékonyságát.Hogy a gép jobban működnek. Mint a normál karbantartást, könnyen szétszedhető, illetve cserélni. Cserélje ki tartozékok az elektromos vízmelegítő tartály, a robot porszívó. Készült magas minőségű anyagok, tartós, praktikus. Könnyű telepíteni, illetve ne szerelje szét, a nagy tér, kényelmes használni. Erős stabilitást, javítja a munka hatékonyságát.Hogy a gép jobban működnek. Mint a normál karbantartást, könnyen szétszedhető, illetve cserélni.Készült magas minőségű anyagok, durable As egy része a napi karbantartási, könnyű szétszedni, majd cserélje ki, de rendkívül kiegyenlített a berendezés.Javasoljuk, hogy cserélje ki minden 2-3 hónapban szerint, vagy a használat, így a gép, fut a legjobb teljesítményt.Szín : gray Material : műanyag + cloth Dear vevő, mi egy professzionális gyártója porszívó alkatrészek.Mi működik a tisztességes, minőség biztosítása.Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velem.Van egy jó vásárlási nap.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában