XGEAR Magas Vissza Kemping Szék Hordozható Tábori Szék Kemény Kar Összecsukható Szék Háló Vissza, Támogatása 400 kg (Kék)

XGEAR Magas Vissza Kemping Szék Hordozható Tábori Szék Kemény Kar Összecsukható Szék Háló Vissza, Támogatása 400 kg (Kék)

Rendeléséhez elérhető
HUF 3.33
Készleten:

[Könnyű Sit & kifelé] : Jól tette Kemping székek támogatásával karfa, hogy könnyíti meg, hogy ki a széketA 22 cm magas vissza, biztosítja a kényelmes háttámlával.46 font, könnyű szállítani. [Erős & Lélegző] : Összecsukható acél váz, tartós 600d oxford, hogy a szék extra tartós ül.Jól megépített, szilárd, kényelmes.Lélegző Mesh Vissza nagyon alkalmas nyári használatra.Erős, acél váz támogatás akár 400 kg. [Teljes mértékben Párnázott & pohártartó Tartalmazza] : Sima hab párnázott ülés, valamint levehető bélelt kar többi a forgatható pohártartó oldalán.Ez a tábor a szék kényelmes élmény a kerti élet. [Easy Open & Storage] : Csak egy lépés, hogy nyissa meg hajtogatni.A tábori széket kívül jön egy hordtáska tehát, hogy bárhol könnyen. [Sokoldalú] : Ez a kerti összecsukható tábori szék alkalmas a kültéri élet, mint a természetjárás, kemping, utazás, halászati, vagy figyeli a sportesemények.Vissza a termékeket a teljes 1 év gyártói garancia ellen hibás kivitelezés, valamint az anyag.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában