SSxgslbh Szimuláció Kutya Plüss Játék Puha Rajzfilm Állat, Plüss Baba Barát Párna Párna Születésnapja (Szín : C, Magasság : 90cm)

SSxgslbh Szimuláció Kutya Plüss Játék Puha Rajzfilm Állat, Plüss Baba Barát Párna Párna Születésnapja (Szín : C, Magasság : 90cm)

Rendeléséhez elérhető
HUF 5417.10
Készleten:

Használhatod a szundi gombot, vagy TV-t nézniEz teljesen élvezhetik a szabad idő. 【Magas Minőségű】 : A szép üléspárna jó rugalmasság, tette a hagyományos koncepció, kifejezetten a derék, a csípő , amely lehetővé teszi, hogy pihenjen a karosszékben, s élvezze a valódi, meleg, jó móka. 【Stresszoldó】 : egy nehéz nap Után a munka vagy tanulmány lehet ülni pihenni, élvezni a nyugalmat, illetve enyhíti a stresszt.Elősegíti az egészséges testtartás, helyes ágyéki gerinc igazítás, valamint növeli a vér áramlását a lábát. 【Széles körben Használják】 : A párna alkalmas székek, autók, repülőgépek, állítható támlájú székek, lehet díszíteni olvasás szobák vagy mérkőzés, irodák, nappali, célja, hogy csökkentse a stresszt pihenni irodai dolgozók, diákok, idősek, ez a tökéletes választás. 【Kényelmes Design】 : Az üléspárna meleg, puha készült, szuper puha plüss anyagból, finom, puha, nincs bőrirritáció, lehet használni, mint üléspárna vagy a padlón. Méret : kb 50cm, 70cm, 90cm2. Szín : szürke, black3. Anyag : kiváló minőségű PP cotton4. Csomag : 1 x Kutya Plüss Pillow Our plüss párnákat jön a vákuum-zsák.Egyszer a párnák kapott, ők is nagyon bolyhos, amikor elment a nap 24 48 órán belül.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában