YUANFLQ Hamutartót Fű a Hamutartó Fedelét Hordozható, Mosható Környezetbarát Gyanta Anyag Alkalmas Asztali Tároló Hálószoba, Iroda,

YUANFLQ Hamutartót Fű a Hamutartó Fedelét Hordozható, Mosható Környezetbarát Gyanta Anyag Alkalmas Asztali Tároló Hálószoba, Iroda,

Rendeléséhez elérhető
HUF 4784.40
Készleten:

1 Tartsa elég korom.Az elegáns formák, élénk színek néz ki, nagyon modern, elegáns, amely tökéletesen alkalmas, minden beltéri vagy kültéri dekoráció, majd fel lehet használni, mint egy gyönyörű asztal dekoráció. A dekoratív hamutartó készült, magas minőségű, környezetbarát gyanta.Tartós, könnyen tisztítható, tartós.Szélálló design fedelet, hogy hatékonyan akadályozza meg a lerakódott kormot a szórás. Ezt a hamutartót az elég nagy ahhoz, hogy boltban rengeteg csikket meg ash.Ez is megakadályozza a szél a port. A borító, csökkenti a korom, a füst repülő véletlenszerűen, kártyahely design, három kerek kártya foglalat, stabil füst nem esik, füst nyílás kialakítás, könnyű kioltani a tűzijáték után a dohányzás. Ajándék dohányzó.Nem csak egy hamutartó, hanem otthon dekoráció.Add magad, a barátok, a család, s a szeretők, mint ajándékok Karácsonyra, Hálaadás, Valentin Nap, stb. Tartsa elég korom.Az elegáns formák, élénk színek néz ki, nagyon modern, elegáns, amely tökéletesen alkalmas, minden beltéri vagy kültéri dekoráció, majd fel lehet használni, mint egy gyönyörű asztal dekoráció. A dekoratív hamutartó készült, magas minőségű, környezetbarát gyanta.Tartós, könnyen tisztítható, tartós.Szélálló design fedelet, hogy hatékonyan akadályozza meg a lerakódott kormot a szórás. Ezt a hamutartót az elég nagy ahhoz, hogy boltban rengeteg csikket meg ash.Ez is megakadályozza a szél a port. A borító, csökkenti a korom, a füst repülő véletlenszerűen, kártyahely design, három kerek kártya foglalat, stabil füst nem esik, füst nyílás kialakítás, könnyű kioltani a tűzijáték után a dohányzás. Ajándék dohányzó.Nem csak egy hamutartó, hanem otthon dekoráció.Add magad, a barátok, a család, s a szeretők, mint ajándékok Karácsonyra, Hálaadás, Valentin Nap, stb.Üdvözöljük a YUANFLQ bolt : van gazdag tapasztalat, háztartási áruk, valamint sokféle hamutartó a boltban, amelyek mind a praktikus, olcsó.Válasszon egy hamutartót tetszik, hogy vigye haza.Minden nap, egy kis színt megérint a végtelen izgalom az élet.Mi a szakmai háztartási termékek a mindennapi élet, ami egy kényelmes élet.

További részletek

17*19*14cm:
Packing list:
1*ashtray:
After-sales service:
Your satisfaction is our greatest encouragement. If you have any questions, please feel free to contact us. We will provide you with 8-24 hours of email service.:
After-sales service:
Committed to ensuring the satisfaction of every customer, if you have any questions about the product, please feel free to contact us, we will reply within 24 hours. :

Hasonló termékek a kategóriában