DOITOOL Retro Teáskanna Teaware Szett Hordozható Vízforraló Csésze Finom Tea, Bor, Üveg, Kerámia Csésze Tea Csésze-Tartály Home Hotel (Teáskanna)

DOITOOL Retro Teáskanna Teaware Szett Hordozható Vízforraló Csésze Finom Tea, Bor, Üveg, Kerámia Csésze Tea Csésze-Tartály Home Hotel (Teáskanna)

Rendeléséhez elérhető
HUF 0.33
Készleten:

Finom volt a tea, mint egy ajándék pedig egy kiváló dekoráció a házEz a könnyen használható, egyszerű, nagylelkű alakja mutatja, elegáns íze.Ez történt a - kerámia, valamint útmutató készült, amely egy retro nézd meg, kiváló minőségben.Tökéletes szórakoztató barátok, a család, a személyes fél.Otthon, az irodában, a szabadban, élvezheti a szabadidejét, valamint javítja a munka hatékonyságát.Finom volt a tea, mint egy ajándék pedig egy kiváló dekoráció a ház.Ez a könnyen használható, egyszerű, nagylelkű alakja mutatja, elegáns íze.Ez történt a - kerámia, valamint útmutató készült, amely egy retro nézd meg, kiváló minőségben.Tökéletes szórakoztató barátok, a család, a személyes fél.Otthon, az irodában, a szabadban, élvezheti a szabadidejét, valamint javítja a munka hatékonyságát.Leírás Ez a kerámia teás készlet könnyen használható, retro, nagylelkű alakja mutatja, elegáns íze.Otthon, az irodában, a szabadban, élvezheti a szabadidejét, valamint javítja a munka hatékonyságát.Funkció - Szín : Ahogy az ábrán látható. - Anyaga : Kerámia. - Ez a könnyen használható, egyszerű, nagylelkű alakja mutatja, elegáns íze. - Otthon, az irodában, a szabadban, élvezheti a szabadidejét, valamint javítja a munka hatékonyságát. - Finom volt a tea, mint egy ajándék pedig egy kiváló dekoráció a ház. - Ez az - kerámia, valamint útmutató készült, amely egy retro nézd meg, kiváló minőségben. - Tökéletes szórakoztató barátok, a család, a személyes fél.Csomag, Beleértve 1 x Teáskanna.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában