GORGECRAFT 2DB 3D Strand Névleges 4 X 4 Fém Autó Jelvény Kreatív Kerek Embléma Matricák Nyári Tengeri Kókusz Naplemente

GORGECRAFT 2DB 3D Strand Névleges 4 X 4 Fém Autó Jelvény Kreatív Kerek Embléma Matricák Nyári Tengeri Kókusz Naplemente

Rendeléséhez elérhető
HUF 809.10
Készleten:

❤[2 DB 3 D-s Autó Jelvény] : Nyári jelkép matricák miatt 236"(6 cm) átmérőjű, 0.3 cm), vastag, 2 db, átlátszó védőfólia, hogy lehet hámozott ki, ha használja. ❤[Egyszerű Szállítására vagy Tárolására] : Könnyű, hordozható, kerek embléma matricák lehet ideális dekorációs cikk, könnyen szállítására vagy tárolására, anélkül, hogy túl sok helyet. ❤[Jó Minőség] : Strand autó jelkép készült kiváló minőségű alumínium ötvözet, nem könnyen elhalványul, rozsda vagy korrózió, használható sokáig, sima felület szélei nem karcolja meg az autó. ❤[Egyedi Design] : Autó jelvény 3 D-s vizuális hatás, plusz a gyönyörű kókusz fa, napnyugta, hogy a kocsi még vonzóbbá. ❤[Széles Alkalmazási] : Ezek a fém autóipari jelvény is széles körben használják, hogy díszítse a autó, motorkerékpár, golf kocsi, hajó, kamion vagy egyéb jármű, így hozzátéve, személyes stílus, hogy a jármű. ❤[2 DB 3 D-s Autó Jelvény] : Nyári jelkép matricák miatt 2.36"(6 cm) átmérőjű, 0.3 cm), vastag, 2 db, átlátszó védőfólia, hogy lehet hámozott ki, ha használja. ❤[Egyszerű Szállítására vagy Tárolására] : Könnyű, hordozható, kerek embléma matricák lehet ideális dekorációs cikk, könnyen szállítására vagy tárolására, anélkül, hogy túl sok helyet. ❤[Jó Minőség] : Strand autó jelkép készült kiváló minőségű alumínium ötvözet, nem könnyen elhalványul, rozsda vagy korrózió, használható sokáig, sima felület szélei nem karcolja meg az autó. ❤[Egyedi Design] : Autó jelvény 3 D-s vizuális hatás, plusz a gyönyörű kókusz fa, napnyugta, hogy a kocsi még vonzóbbá. ❤[Széles Alkalmazási] : Ezek a fém autóipari jelvény is széles körben használják, hogy díszítse a autó, motorkerékpár, golf kocsi, hajó, kamion vagy egyéb jármű, így hozzátéve, személyes stílus, hogy a jármű.Termék Specifikáció : Anyag : Alumínium Méret : Fém autóipari jelvény körülbelül 2.36 hüvelyk (6 cm) átmérőjű, 0.12 hüvelyk (0,3 cm) vastag.Egyedi Design : 1. Kap 2 db strand autó jelkép, lapos, kerek, a szó STRAND NÉVLEGES nyomtatva. Strand autó jelkép készült kiváló minőségű alumínium ötvözet, nem könnyen elhalványul, rozsda vagy korrózió, használható sokáig, sima felület szélei nem karcolja meg az autó.

További részletek

Material:
Aluminum
Size:
Metal automotive badge is approximately 2.36 inches (6 cm) in diameter and 0.12 inches (0.3 cm) thick.
Unique Design:
1. You will receive 2 pieces of beach car emblem, flat and round with the word BEACH RATED printed on it.:
2. Beach car emblem is made of high quality aluminum alloy, not easy to fade, rust or corrosion, can be used for a long time, smooth surface and edges will not scratch your car.:
3. Car badge with 3D visual effect, plus the beautiful coconut tree, sunset, make your car more attractive.:
4. These metal automotive badge can be widely used to decorate your car, motorcycle, golf cart, boat, truck or other vehicles, thus adding personal style to your vehicle. :

Hasonló termékek a kategóriában