Pimaodog Nylon Nyakörv, Fém Biztonsági Csat, Állítható Bőr & Nylon Pet Nyakörvek a Kis-Közepes testű Kutyáknak (S, Barna)

Pimaodog Nylon Nyakörv, Fém Biztonsági Csat, Állítható Bőr & Nylon Pet Nyakörvek a Kis-Közepes testű Kutyáknak (S, Barna)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1217.70
Készleten:

♥Puha Nylon Bőr, könnyű, puha, lélegző bőr-barát, nem fog fájni a kutyák bőreGyorsan száradó nélkül szaga. ♥Használjuk, nagy teherbírású, kiváló minőségű rozsdamentes acél csattal, illetve póráz gyűrűt, hogy a valódi bőr kutya nyakörvek.A csatot, meg D-Gyűrű, erős, erős, hogy ellenálljon minden húzza, a vontatók.Élettartama messze meghaladja az olcsó nylon nyakörvek műanyag csatok. ♥Méretek : S : Méret Nyak : Https : 10-16.M : Méret Nyak : 12-20"(31-50cm).L : Méret Nyak : 15-23. ♥Ez a nyakörv elérhető, különböző méretben, alkalmas kiskutya, kicsi, közepes, nagy kutya vagy más háziállat. ♥Nagyon keményen dolgoztunk, hogy önnek a legjobb termék, reméljük, hogy megfeleljen az elvárásoknak.Ha nem teljesen elégedett a vásárlás, akkor Kérjük lépjen velünk kapcsolatba immadiately, mi segítünk megoldani a problémát, illetve elkerülhető a veszteség, amennyire csak lehetséges. ♥Puha Nylon Bőr, könnyű, puha, lélegző bőr-barát, nem fog fájni a kutyák bőre.Gyorsan száradó nélkül szaga. ♥Használjuk, nagy teherbírású, kiváló minőségű rozsdamentes acél csattal, illetve póráz gyűrűt, hogy a valódi bőr kutya nyakörvek.A csatot, meg D-Gyűrű, erős, erős, hogy ellenálljon minden húzza, a vontatók.Élettartama messze meghaladja az olcsó nylon nyakörvek műanyag csatok. ♥Méretek : S : Méret Nyak : Https : 10-16.M : Méret Nyak : 12-20"(31-50cm).L : Méret Nyak : 15-23. ♥Ez a nyakörv elérhető, különböző méretben, alkalmas kiskutya, kicsi, közepes, nagy kutya vagy más háziállat. ♥Nagyon keményen dolgoztunk, hogy önnek a legjobb termék, reméljük, hogy megfeleljen az elvárásoknak.Ha nem teljesen elégedett a vásárlás, akkor Kérjük lépjen velünk kapcsolatba immadiately, mi segítünk megoldani a problémát, illetve elkerülhető a veszteség, amennyire csak lehetséges.Anyag : Nylon Leather Adjustable kutya collar Sizes : S : Méret Nyak : https : 10-16.M : Méret Nyak : 12-20"(31-50cm).L : Méret Nyak : 15-23.Megjegyzés : a rendelés Előtt,győződjön meg róla, hogy a kutya nyakát is alkalmas ez a méret (Ez nagyon fontos).A csomag Tartalmazza : 1 x Nyakörv.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában