Alipher Pelenka Táska Vízálló Táskában Divat Pelenka Táska Hordozható Pelenka Kézitáska Nagy Utazás Baba Táska, Anya, Apa (A)

Alipher Pelenka Táska Vízálló Táskában Divat Pelenka Táska Hordozható Pelenka Kézitáska Nagy Utazás Baba Táska, Anya, Apa (A)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1818.00
Készleten:

*Anyag : Poliészter,Méret : 39*125*33 cm,súly : 520 G. *ANYAG : A Pelenka Táska anyaga Poliészter,amely vízálló, tartós ,nem kell aggódni, hogy nem lesz nedves, ha esik az eső. *ELEGÁNS TÁSKÁT : A design tökéletes, aki azt akarja, egy táskát, ami úgy néz ki, mint egy táska, vagy hétvégén, táska, úgy néz ki, mint egy elegáns táska, mégis rendelkezik a szükséges funkciókat a táskában, senki nem fogja tudni, van nálad egy táskában. *Multi-function : még Minden könnyen megközelíthető, kényelmes, hogy tegye el, szervezett helyet, anya-baba, külön zsebek nem csak a pelenka, szoptatós fedelét, majd törlőkendő, hanem a pénztárca, kulcs, napszemüveg, valamint az egyéb piperekészlet is rendelkezésre áll. *Sok rekesz : a táskában két első zseb, két oldalán, a víz zsebében.Emellett ott van egy notebook tároló zseb, hátul két tej zseb belsejében pedig egy hatalmas tároló zseb storaging a papír,a tej, a hatalom,baba ruhák meg egyéb dolgokra.Ez elég, hogy készítsen az összes baba dolgokat egy rövid utazás. "*Anyag : Poliészter,Méret : 39*12.5*33 cm,súly : 520 G. *ANYAG : A Pelenka Táska anyaga Poliészter,amely vízálló, tartós ,nem kell aggódni, hogy nem lesz nedves, ha esik az eső. *ELEGÁNS TÁSKÁT : A design tökéletes, aki azt akarja, egy táskát, ami úgy néz ki, mint egy táska, vagy hétvégén, táska, úgy néz ki, mint egy elegáns táska, mégis rendelkezik a szükséges funkciókat a táskában, senki nem fogja tudni, van nálad egy táskában *Multi-function : még Minden könnyen megközelíthető, kényelmes, hogy tegye el, szervezett helyet, anya-baba, külön zsebek nem csak a pelenka, szoptatós fedelét, majd törlőkendő, hanem a pénztárca, kulcs, napszemüveg, de más piperekészlet. *Sok rekesz : a táskában két első zseb, két oldalán, a víz zsebében.Emellett ott van egy notebook tároló zseb, hátul két tej zseb belsejében pedig egy hatalmas tároló zseb storaging a papír,a tej, a hatalom,baba ruhák meg egyéb dolgokra.Ez elég, hogy készítsen az összes baba dolgokat egy rövid utazás.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában