Off-Fehér™ iPhone 12 Csak Fekete Esetben Folyékony Szilikon, Vékony, Telefon Esetében, Anti-Semmiből Puha Mikroszálas Bélés.

Off-Fehér™ iPhone 12 Csak Fekete Esetben Folyékony Szilikon, Vékony, Telefon Esetében, Anti-Semmiből Puha Mikroszálas Bélés.

Rendeléséhez elérhető
HUF 0.33
Készleten:

Vezeték nélküli töltésVezeték nélküli töltés. 【Teljes Test Védelme Design 】Teljes szabályozott tervezési hogy fokozza a fényképezőgép védelem, 1.2 mm felvetett ajkak megvédeni az i Phone. 4 sarkok erősen hatékonyan elnyeli a csepp hatása,hogy védi a telefont a minden napi véletlen csepp. * 【Tökéletes Illik】Design független gombok érzem, érzékeny, sokkal könnyebb nyomja meg a gombot, szilárd visszajelzést, örülök, taktilis érzés.Pontos kivágások könnyű hozzáférést biztosít az összes port,kamera, gombok, vagy a hangszórók. * 【Könnyű & Karcolás-bizonyíték】 A vékony, karcsú esetben biztosítja a könnyű hordozhatóság.Ez trendi, kellemes tapintású, a felvetett élek tovább képernyőn, a fényképezőgép emelte, hogy megakadályozzák a felületi karcolások. * 【Folyékony Szilikon az Esetben】 Készült premium Folyékony Szilikon, sima tapintású, anti-ujjlenyomat, kényelmes markolat. (Könnyen tisztítható, port töröltem nedves ruhával) * 【Kompatibilitási & Szakmai Támogatás 100% - át támogatja a Vezeték nélküli Töltés.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában