Floss Adagoló LIAMOSS Fogselymet Csákány Utazási Esetben,Hordozható Fogselyem az Esetben,Pofon, Mérete 208 Csákány(Fehér+Kék)

Floss Adagoló LIAMOSS Fogselymet Csákány Utazási Esetben,Hordozható Fogselyem az Esetben,Pofon, Mérete 208 Csákány(Fehér+Kék)

Rendeléséhez elérhető
HUF 3366.00
Készleten:

✅FOGSELYMET ADAGOLÓ INNOVÁCIÓ : több népszerű, több, higiéniai termékek, tökéletesebb, okosabb design, fogselyem adagoló megszünteti a szóváltás, fogselyem, raktározás, hozzátéve, egy réteg higiéniai védelmet, nyugalmat Üdv LIAMOSS fogászati fogselyem ✅Egy NAGY FOGSELYMET KÉNYELMES HELYZET : A fogselyem hordtáska lehet tökéletes, a családi kirándulások, barátok, összejövetelekről, de legfeljebb 10 darab kiváló minőségű fogselymet.Ossza meg örömét a fogselyem a barátok, a család, a munkatársak pedig, hogy őket észre, hogy szórakoztató az egész!. ✅High-end FOGSELYEM : a kiváló minőségű, erős, fogselyem, íztelen, nem szösz, nem szakadt, nem törik, nem nyúlik; kopásálló, fogpiszkálóval design a végén, hatékonyabb, eltávolítja az ételmaradékokat, illetve fenntartása orális egészség. ✅PERFEATED KÍVÜL : Újrafelhasználható fogselymet adagoló, nyissa ki az alsó borítás, hogy használja a zsákos fogselymet, hogy töltse ki könnyen, gyorsan,Más márkák, valamint adagolók nem kompatibilisek. ✅Széles KÖRBEN ALKALMAZÁS : A fogselyem utazási adagoló nem csak akkor használható otthon, étterem, szálloda, illetve egyéb helyeken, hanem egy must-volna elem utazás, üzleti utazások.Nem számít, merre mész, akkor tiszta a fogak bármikor fenntartani egy mosolyt. ✅FOGSELYMET ADAGOLÓ INNOVÁCIÓ : több népszerű, több, higiéniai termékek, tökéletesebb, okosabb design, fogselyem adagoló megszünteti a szóváltás, fogselyem, raktározás, hozzátéve, egy réteg higiéniai védelmet, nyugalmat Üdv LIAMOSS fogászati fogselyem. ✅Egy NAGY FOGSELYMET KÉNYELMES HELYZET : A fogselyem hordtáska lehet tökéletes, a családi kirándulások, barátok, összejövetelekről, de legfeljebb 10 darab kiváló minőségű fogselymet.Ossza meg örömét a fogselyem a barátok, a család, a munkatársak pedig, hogy őket észre, hogy szórakoztató az egész!. ✅High-end FOGSELYEM : a kiváló minőségű, erős, fogselyem, íztelen, nem szösz, nem szakadt, nem törik, nem nyúlik; kopásálló, fogpiszkálóval design a végén, hatékonyabb, eltávolítja az ételmaradékokat, illetve fenntartása orális egészség. ✅PERFEATED KÍVÜL : Újrafelhasználható fogselymet adagoló, nyissa ki az alsó borítás, hogy használja a zsákos fogselymet, hogy töltse ki könnyen, gyorsan,Más márkák, valamint adagolók nem kompatibilisek.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában