LSDJGDDE Utazási Laptop Táska a Férfiak Nagy Táska Férfi Üzleti Táska Divat Valódi Marhabőr Számítógép válltáska (Szín : Barna)

LSDJGDDE Utazási Laptop Táska a Férfiak Nagy Táska Férfi Üzleti Táska Divat Valódi Marhabőr Számítógép válltáska (Szín : Barna)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.00
Készleten:

Mágneses csattal külső zseb, mágneses csattal, könnyen használhatóA megvastagodott széle hordozható, kényelmes a kezében, erősebb a három-dimenziós értelemben, de még kényelmes.A válltömés kifejezetten kényelmes tapasztalat, a vállpántok függetlenül nőtt, s megvastagodott, hogy eloszlassa a nyomás nehezedik a vállára teszi lehetővé a kényelmes élmény.Kis méretű, nagy kapacitású, cipzár tetején, a táska, kényelmes mindennapi használatra.Alkalom : utazás,szabadtéri, sport, fitness, sport táska.Mágneses csattal külső zseb, mágneses csattal, könnyen használható.A megvastagodott széle hordozható, kényelmes a kezében, erősebb a három-dimenziós értelemben, de még kényelmes.A válltömés kifejezetten kényelmes tapasztalat, a vállpántok függetlenül nőtt, s megvastagodott, hogy eloszlassa a nyomás nehezedik a vállára teszi lehetővé a kényelmes élmény.Kis méretű, nagy kapacitású, cipzár tetején, a táska, kényelmes mindennapi használatra.Alkalom : utazás,szabadtéri, sport, fitness, konditerem bag The méret 40*30*10 cm The táska illik 15.6 hüvelykes laptop bag Package tartalma : 1* Backpackremind : 1. Miatt fényhatások, monitor fényerő/kontraszt beállításokat, stb. a szín a kép némileg eltér a valós tárgy. (Csak a fő termék értékesítése, nem a tartozékokat)2. Kézi mérés, lehet, hogy van eltérés, 1-2 cm. Ha bármilyen kérdése van, kérem, hagyjon üzenetet.Mi fog válaszolni, valamint az ön számára a legjobb szolgáltatás.Összes kép igazak lövés ,hanem azért, mert az befolyásolja a világítás, de más, képernyő látható, egy kicsit eltérő színű.Minden méret,kézi mérés ,kérem, engedje meg, 1-3 cm-es hiba ,köszi,(1inch=2.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában