Fehér Puha Pamut Kesztyű Kezelése Kesztyű Száraz Kezét,Fénykép,Art Kezelése,Ékszerek Ezüst Érme Ellenőrzések,Kozmetikai(10 Pár)

Fehér Puha Pamut Kesztyű Kezelése Kesztyű Száraz Kezét,Fénykép,Art Kezelése,Ékszerek Ezüst Érme Ellenőrzések,Kozmetikai(10 Pár)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1845.00
Készleten:

Poliészter ❤ Anyaga : Minőségi Pamut Fabirc Anyagok,Puha, könnyű ez, nagyon kényelmes viselet este, vagy dolgozik.mosható, majd újra használható a mindennapi használata. ❤ Rugalmas Mérete Illeszkedik a Legtöbb : Ezek pamut kesztyű, enyhén rugalmas, hogy illeszkedjen mind a férfiak, mind a nők,különösen jó hidratáló száraz kézzel ekcéma a bőr a kedvenc testápoló krém. ❤ Biztonságos, Kényelmes a Használata : akkor száraz a verejték a kezét, majd az olajat, miközben dolgozik, Vastagabb szövet remekül működik, hogy tartsa a kezeit tisztán, védi a kezet esetleges kárt. ❤ Appication : A pamut kesztyű, jó anyag, gubancos, fénykép, film, levéltári, a művészet, kezelése, termék ellenőrzések, érme kezelése, ékszerek, hidratáló, vagy fel lehet használni, mint kesztyű hüvelyek. ❤ 100% Garancia:Bármilyen kérdése van az elemeket, vagy szolgáltatást, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk, igyekszünk legjobb tudásunk szerint válaszolni a lehető leghamarabb!. ❤ Anyaga : Minőségi Pamut Fabirc Anyagok,Puha, könnyű ez, nagyon kényelmes viselet este, vagy dolgozik.mosható, majd újra használható a mindennapi használata. ❤ Rugalmas Mérete Illeszkedik a Legtöbb : Ezek pamut kesztyű, enyhén rugalmas, hogy illeszkedjen mind a férfiak, mind a nők,különösen jó hidratáló száraz kézzel ekcéma a bőr a kedvenc testápoló krém. ❤ Biztonságos, Kényelmes a Használata : akkor száraz a verejték a kezét, majd az olajat, miközben dolgozik, Vastagabb szövet remekül működik, hogy tartsa a kezeit tisztán, védi a kezet esetleges kárt. ❤ Appication : A pamut kesztyű, jó anyag, gubancos, fénykép, film, levéltári, a művészet, kezelése, termék ellenőrzések, érme kezelése, ékszerek, hidratáló, vagy fel lehet használni, mint kesztyű hüvelyek. ❤ 100% Garancia:Bármilyen kérdése van az elemeket, vagy szolgáltatást, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk, igyekszünk legjobb tudásunk szerint válaszolni a lehető leghamarabb!.A fehér érme kesztyű pamut szövet anyaga enyhén rugalmas.Prémium pamut anyagból ad az ellenőrző egyszer használatos kesztyű, puha, könnyű funkciók, így viseld, kényelmes.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában