Abaodam PVC Útmutató Famegmunkáló PVC Trimmer Fa Zenekar Vágó Eszköz Testület Tömítő Eszköz (Kék mintás Eszköz Flush Szerszám Készlet)

Abaodam PVC Útmutató Famegmunkáló PVC Trimmer Fa Zenekar Vágó Eszköz Testület Tömítő Eszköz (Kék mintás Eszköz Flush Szerszám Készlet)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2974.50
Készleten:

Illik a különböző anyagok, mint például a rugalmas melamin papír, fa, műanyag, PVC, stbÚgy vágja ki az anyagi többlet tömítő oldalon zenekar pontosan meg határozottan, de nem károsítja a már beillesztett tömítő oldalán a zenekar.Készült műanyagból készült, könnyű, tartós, élettartam, egyszerűbb a használata.Bútor, szekrény gyártás, dekoráció, nélkülözhetetlen eszköz a famegmunkálás.A guillotine-t, kialakítás csökkenti a szükséges levágni a.Illik a különböző anyagok, mint például a rugalmas melamin papír, fa, műanyag, PVC, stb.Úgy vágja ki az anyagi többlet tömítő oldalon zenekar pontosan meg határozottan, de nem károsítja a már beillesztett tömítő oldalán a zenekar.Készült műanyagból készült, könnyű, tartós, élettartam, egyszerűbb a használata.Bútor, szekrény gyártás, dekoráció, nélkülözhetetlen eszköz a famegmunkálás.A guillotine-t, kialakítás csökkenti a szükséges levágni a.Termék Description Made műanyag, fém anyag, a strapabíró, könnyen kezelhető.Szakmai célja, bútor, szekrény gyártás, dekoráció használni.nélkülözhetetlen eszköz a famegmunkálás.Széles körben használt panel bútor, bútorkészítés, dekoráció, illetve más iparágakban.Egy szükséges eszköz kivételével.Funkció - Szín : Kék. - Anyaga : műanyag+ Fém. 6cm - Tette műanyagból készült, könnyű, tartós, élettartam, egyszerűbb a használata. - Akkor vágd ki az anyagot többlet tömítő oldalon zenekar pontosan meg határozottan, de nem károsítja a már beillesztett tömítő oldalán a zenekar. - A guillotine kialakítás csökkenti a szükséges levágni a. - Bútor, szekrény gyártás, dekoráció, nélkülözhetetlen eszköz a famegmunkálás. - Illik a különböző anyagok, mint például a rugalmas melamin papír, fa, műanyag, PVC, stb.Csomag, Beleértve 1 x Fa Trimmer.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában