LIYUN kéményseprő kit Kémény a Kefét, majd Rúd Készlet, Szárító Ventillátor Tisztító Kefe, Hatékony Kémény Kefék Szellőző Csapda Tisztább,

LIYUN kéményseprő kit Kémény a Kefét, majd Rúd Készlet, Szárító Ventillátor Tisztító Kefe, Hatékony Kémény Kefék Szellőző Csapda Tisztább,

Rendeléséhez elérhető
HUF 11099.70
Készleten:

♦ Csomag, Beleértve Beleértve 6/9/12/15 Rugalmas Rúd + 1 Kefét + 1 x Hosszú Kefe + 1 x Chuck Adapter + 1 x Kis CsavarkulcsAz ecset feje hossza 10 cm.Ez akkor hasznos, de egy tökéletes tisztító készlet. ♦ Könnyen Használható . Ez a szárító ventillátor ecset is használható fúró (nem tartozék), vagy kézzel.Gyakorlat adapter csatlakoztatására használható rudak elektromos fúró segítségével nagy forgási erő, a szőrt eltávolítani még a legmakacsabb felhalmozódik a szárító ventillátor.A rúd rugalmas, hajlít tökéletesen nehéz csövekhez. ♦ Erős, Hatékony Erős, hatékony : A sörték erős tisztító erő segít, hogy megszüntesse a legtöbb lázadó betétek a füstgáz vagy a kandalló.Ez segít megakadályozni, hogy a kémény a eltömődés, majd kigyulladt. ♦ Magas minőségű Anyagok . A hajlékony rudak tartós, kemény, hajlítható lesz, kényelmes számodra, hogy tisztítsa meg a kémény könyök, tiszta, a kémény minden irányba, anélkül, hogy zsákutca.Szerint a tényleges kiválasztása a megfelelő rúd hossza, a kémény hatékonyan lehet tisztítani az alsó, a felső. ♦ Szárító ventillátor szösz ecset megakadályozhatja, szárító tűz, katasztrófa, a mosógép, a takarítás, a szárítóba, a tisztító, szárító ventillátor szösz ecset túlmelegedés elkerülése érdekében a szárító ki tűzveszélyes, meg tudja tartani a családját.Kémény a Kefét, Majd Rúd Készlet, Szárító Ventillátor Tisztító Kefe, Hatékony Kémény Kefék Szellőző Csapda Tisztább, Használja Vagy anélkül Gyakorlat,410 mm,9 Rods Product description Chimney Tisztító Kefével Tisztítsa meg a Rotary Söpörni Rendszer, Kandalló Készlet Rod Szerszám Készlet Otthoni Konyha Takarítás Brush Feature : - Alkalmas a csövekhez, tégla kémény különböző átmérőjű alakúak.- Szerint a tényleges kiválasztása a megfelelő rúd hossza.- Tudja, hogy tisztítsa meg a kémény hatékonyan alulról felfelé.- Kényelmes, gyors szétszerelés, szerelés szerkezete, használata egyszerű működtetni.- Nem karcolja a belső felület a cső.- A dolgozó fejére készült nylon, ami kopásálló, hosszú életet, s nem könnyű megtörni.Specifikáció : Anyag : Nylon Size : Nylon rúd hossza about410mm/16.

További részletek

Material:
Nylon
Size:
Nylon rod length is about
410mm/16.14inch, 610mm/24inch:
Packing List:
1 x Brush Head:
1 x (410mm/610mm)6/ 9/12/15 Rods:
1 x Long Brush:
1 x Chuck Adapter:
1 x Small Wrench:
Warm prompt:
1. Only the above list is included. The other products in the picture only show how they are used.:
2. As different measuring methods,it will occur 1-3 cm deviation about the items,please ensure that it is okay for you before ordering.:
3. Because of different monitors and lamplight,the picture may not reflect the actual color of the item,really thank you for your kind understanding!:
chimney sweep kit cleaning extends up to 30 feet cleaner tools system with brush 9 flexible rods dryer duct 2-in-1 fireplace drier vent lint sweeping drill attachment synthetic head rod remover dry long nylon rotary drive kits reusable 18 ft :

Hasonló termékek a kategóriában