Anime Telefon esetében,Nezuko Telefon Esetében,Anime iPhone Esetében Kompatibilis az iPhone 12 Mini,Jön egy Kulcstartó(MDZYS,12Mini)

Anime Telefon esetében,Nezuko Telefon Esetében,Anime iPhone Esetében Kompatibilis az iPhone 12 Mini,Jön egy Kulcstartó(MDZYS,12Mini)

Rendeléséhez elérhető
HUF 809.10
Készleten:

[Rajzfilmfigurák] : Kellemes rajzfilmfigurák, hogy az i Phone több, divatos, élénkNem kétséges, hogy ez egy nagy ajándék, vagy egy ajándék démon vadász szerelmeseinek. [Jó Minőség] : Ez a Kimetsu nem Yaiba telefon esetében készült kiváló minőségű TPU anyag,ami tökéletesen tartós.Ez egy tisztességes méretű lökhárító, hogy megvédje a képernyőn.Szintén könnyű törölje le a port, a piszkot a helyzet a nedves szövetet. [Szép Design [Tiszta kép, kényelmes, hogy tartsa a kezét.Ez aranyos észrevehető telefon esetében azt mutatja, hogy tökéletes íz.Erősen ajánlott minden démon vadász rajongó!. [Tökéletes] : Ez gyönyörű Cut-Out hozzáférést az összes gombot, a kamera, valamint a csatlakozó, illeszkedik a telefon nos,lehetővé teszi a vezeték nélküli töltés eltávolítása nélkül az ügyet. [Alkalmazandó i Phone Modellek] : úgy Tervezték, hogy az Apple i Phone 7/8/se2020/7 plus/8 plus/x/xs/xr/xs max/11/11 pro/11 pro max/12 mini/12/12 pro/12 pro max/13 mini/13/13 pro/13 pro max.Szép design fog neked megmutatni, a személyiség, a divat, magas méltóság íze.Atterns a telefon esetében a kitűnő.Elérhető i Phone 7 Sorozat i Phone 13 Sorozat Esetekben.Ha szereted őt akarom, hogy az i Phone több, divatos, élénk, csak válaszd ki, majd tegye az esetben az i Phone-on.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában